Milyen jelzéseket küld felém? Kifejtve lentebb.
Egy nekem nagyon szimpatikus fiatalember beszélgetés közben,ülő test helyzetben van az ablaknak dőlve!Ha fordulok úgy fordul hogy szemben legyen velem.
Lábai terpeszben,néha össze kulcsolja bokanál,de többnyire terpeszben van.
Csevely közben mosolyog közben és a haját igazgatja...közelebb léptem és nem hátrált csak mosolyog....
Sokszor mikor össze futunk mosolyogva köszön valamikor integet is!
Volt olyan is hogy szembe jött velem,es mintha mondani szerett volna valamit,de ott volt a barátnőm is!
Elköszönésnél szép napot kíván!
Nem igazán értem van-e üzenete felém?!
Nekem hasonlókat kihallgatás taktikánál tanítottak.
Az ablaknak dőléssel, terpeszbe tett lábakkal lazaságot, nyitottságot akar kommunikálni, az összekulcsolt boka a belső feszültséget mutatja. Azt mondják, hogy a lábfej a legőszintébb testrész, amit a legkevésbé tud az ember tudatosan kontrollálni. A csevely közbeni mosoly egyértelmű jelzés feléd, a haj igazgatása érdeklődés jele, ha kicsit erőteljesebb akkor feszültség jele is.
Tetszel neki, de még nem szedte össze a bátorságát ahhoz, hogy randira hívjon. Nőiesen úgy éreztetheted vele, hogy vonzó Neked, hogy továbbra is mosolyogva beszélgetsz vele, amikor az természetes megérinted, ill. csökkented a kommunikáció során a fizikai távolságot (finoman, mert ettől tapasztalatlanabb srác zavarba tud jönni).
Csak azt jelentik a jelzései hogy szexelni szeretne?
7evvel fiatalabb nálam,(ő 25 én 32 vagyok)ráadásul pedagógus.
Életem az a része el van hanyagolva mikor ezekre az ismeretekre szert tehettem volna?
Miért a tanárok nem szexelhetnek?
Küldj felé jeleket egy 25 éves srác biztosan a mennyekbe repítene,keményen megdolgozna.
Kedves 8as hozza szoló,ő a pedagógus nem én....
Igazán ismerkedtem fiatalon,akivel eddig kapcsolatom volt azok először barátságnak indultak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!