Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? (Hosszabban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? (Hosszabban kifejtve) lent.

Figyelt kérdés
Sajnos azt hiszem túljutottam egy ponton. Sok mindent kihagytam az életemből. Mérnök lettem de 30 felett vagyok jóval és semmit nem jelent az élet. Fontosabbnak tartottam az iskolai megfelelést az életnél. Alkoholista szülő kialakították bennem a te semmit nem érsz, te nulla vagy érzését . Egy hulladék vagy. Így nőttem fel . Magányosan, barátok nélkül. Élmények, kalandok nélkül. Gátlásokkal. Annál több pofonnal kísérve. Nem is éreztem fontosnak, hogy legyen valakim. Persze otthon anyám ennek hangot is adott :ide ne hozzak senkit. Szórakozni sem jártam, évfolyamtársakkal sem. Csak siettem haza mert figyelnem kellet és kell egy beteg nagyszülőre akit nem hagyhatok magára mert akkor és most is egyetlen támasza vagyok. Spékelve mindennapos veszegetésekkel. Nem tudom mások baráti közeledését sem helyesn kezelni mert szorongást, gyanakvást, bizalmatlanságot kelt bennem. Nem tehetek róla de nőgyűlölő szörnyeteggé tett anyám. Azt hiszem szeretni sem tudok. Elérte azt, hogy nem tudok magammal sem együtt élni mert szégyellem magam. Nem vagyok jóképű, érdekes, szórakoztató azt hiszem nincs bennem semmi olyan ami más érdeklődését felkeltené. CSak kishitűségg és rengeteg sallangos pótcselekvés, fóbia. Hát ezekkel évekig nem is foglakoztam DE valami történt jó pár hónapja. Egyre gyakrabban tör fel bennem eg érzés amit alig -alig tudok elgyomni. EGYEDÜL VAGYOK, MAGÁNYOS VAGYOK, ezt érzem. Nyomasztó egy érzés. Olyan mint amikor gombóc van a torkodban, próbálsz nyelni de egyre nehezebb és egyre jobban kínóz. Mit tegyek ellene? Arra, hogy elköltözzem otthonról esélyem nincs mert nagyi nem jönne velem. Magára nem hagyhatom. A gátlások már súlyos terhek. Megbeszélni nem tudom senkivel. Haza nem hozhatok senkit mert nincs egy nyugodt zugom, ráadásul ki hallgatná nálam egy részeg disznó ugatását. Komolyan azt érzem ez róka fogta csuka helyzet amiből nem látok kiutat de nem csak én hanem bizalmasabb munkatársaim sem akik tudják a múltam. Fáj , hogy látom miként élik az életüket, alakítják családjukat. Én pedig több mint 10 éve csak dolgozom . Nyaralásra kirándulásra nem is gondolhatok. Nem tudnám megbocsátani magamnak ha nagymamival akkor történne valami amikor én odavagyok. Sok mindenről le kellett már mondanom és még le is kell de alig tudom. Fogy az erőm, türelmem. Bosszant hogy nekem is lehetett volna normális átlagos fiatalságom, életem ha nem az alkohol fontos a szülőnek és nem csépeléssel nevelt volna.
2013. aug. 10. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Hidd el, fog jönni egy olyan nő az életedbe, aki támaszod lesz, és elhalmoz szeretettel, és ezt a helyzetet gyökeresen megfogja oldani, és ahol eddig szomorúság és bánat, fájdalom volt, ott béke, nyugalom és harmónia lesz.Reméljük hamarosan.

Én mindenesetre ezt kívánom neked.

2013. aug. 10. 18:30
 2/6 anonim válasza:
szerintem költözz el!a nagyidhoz eltudsz menni naponta munka után és a saját léktered is meglesz!így könnyebben tudnál elmenni ismerkedni is hétvégente.egy szórakozó helyre vagy bárhova.
2013. aug. 10. 18:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem költözhetek el mert 3-man élünk együtt. Hagyjam ott ahol egy alkoholista részegen nekimegy, marja rendszeresen ?

Ki védi akkor meg ?

2013. aug. 10. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagymamát hivatásos gondozóra, a szülőt a rendőrségre bízni, te meg kezdj magaddal valamit. Mérnökként gondolom, hülyére keresed magad, így új helyre költözni (pl. albérletbe) nem okozhat gondot.

Ha esetleg lelkiismereti problémát csinálnál a dologból, ne legyenek illúzióid. Akármilyen jó ember vagy, illetve annak tartod magad, egy hivatásos gondozó, aki évekig tanulta az iskolában, hogy mit kell tennie, sokkal jobb ellátást tud biztosítani nálad. Látogatási tilalom meg nincs.

2013. aug. 10. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Kukázd azokat az embereket, akik arra buzditanak, hogy a nagymamádtól lépj ill. vidd otthonban.
2013. aug. 10. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
19:27: Senki nem mondta, hogy vigye otthonba. Az én nagymamám ágyban fekvő beteg volt, le volt bénulva, és mégis a saját lakásában élt. Járt hozzá gondozó, jártunk hozzá mi is. Elégedett volt, boldogabb volt, mint sok hülye, akinek mindene megvan. Az, hogy valakit gondoznak, nem jelenti azt, hogy öregek otthonába kell rakni, és azt se, hogy éjjel-nappal vele kell lenni.
2013. aug. 10. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!