Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érdekesebb ez az életmód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekesebb ez az életmód a lányoknak. (kifejtve lenn)?

Figyelt kérdés

Minden lány azt vágja a fejemhez, hogy nem vagyok elégérdekes, mert nem járok bulizni, nem csapom szét magad, túl érett vagyok. Szerintem nem vagyok érett. Nekem az a buli amiben pénz van, vagy életveszélyes - hegymászás, verekedés, száguldás. Egy buli olyan,mintha lemennék egy kiló kenyérért, annyira izgat fel.

Miért érdekesebb a bulizás,mint amit én csinálok? Remélem kapok értelmes választ hogy tudjak változtatni, hátha így könnyebben megy...

20/F

2013. máj. 2. 23:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kifejezetten érdekesek a hobbijaid, ha ez megnyugtat :D Mondjuk sosem értettem, miért érdekes bulizni, azért jóval kevesebben folytatnak küzdősportot, másznak hegyet, extrém sportolnak. Szóval szerintem ne változtass, az említett hobbijaid legalább karban is tartanak, és szerintem sokkal érdekesebb, mint minden éjszaka leinni magad a sárga földig - mi értelme, ha utána nem is emlékszel rá, mi történt.
2013. máj. 2. 23:22
 2/15 anonim ***** válasza:

tök jó, amit csinálsz! És ne általánosíts kérlek:-)

Akik érdekesebbnek tartják a bulizást, úgy is rájönnek idővel mi a fontos, az életben.

Nem vagy elég érdekes?:O Szerintem meg mindenki érdekesebb annál, aki minden szabadidejében a bulikat járja...

16L

2013. máj. 2. 23:23
 3/15 A kérdező kommentje:
mondjuk annyi hogy minden lány ezért utasít el, mert "nem élek"...tényleg nem, éjszaka nem élek.
 4/15 anonim ***** válasza:
Rossz lányoknál próbálkozol. Ne a particicákat keresd! Számomra is érdekesek a hobbijaid.
 5/15 anonim ***** válasza:

Mindenesetre érdekes hogy akkor ennyi adrenalin melett nem érzel kéztetést egy jó nagy bulizásra ahol kiadod a gőzt.

Amúgy meg ezeket én hobbinak nevezném, ismerek hegymászót hát hü de fantasztikusan érdek feszitő ember, ezektől még lehet valaki unalmas nem feltétlen fúggnek össze.

PL.: lehet unott MMA harcos "hmm jól szétvertem-_-..hmm"

vagy "yyyeeeeá ezaz!! Ezt neked xy! Yee, na gyerünk ünnepelni"

2013. máj. 2. 23:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha téged ezek a dolgok érdekelnek, akkor lehet, hogy ezeken a helyeken kellene barátnőt keresned? Tudod a közös érdeklődés sokat jelenthet....
2013. máj. 2. 23:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Nah én detto ugyanilyen vagyok :D 18L
2013. máj. 2. 23:49
 8/15 anonim ***** válasza:
nem értem miért kellene választania bárkinek is a bulizás és az általad felsorolt hobbik között. a bulizás sem csak annyiból áll, hogy az ember leissza magát és elfelejti, és nem hinném, hogy egy lányt sem érdekelné a hobbijaid. és valóban olyan lányok között keresgélj, akik szintén érdeklődnek ezek után a hobbik után
2013. máj. 2. 23:55
 9/15 A kérdező kommentje:

Azért elég gáz hogy itt igazat adtok nekem, az életben meg...pff, még hülyének néznek sokszor.

" Mindenesetre érdekes hogy akkor ennyi adrenalin melett nem érzel kéztetést egy jó nagy bulizásra ahol kiadod a gőzt. "

Erre azért válaszolnék. Pontosan ezekkel adom ki a gőzt. Az adrenalin megnyugtat.

2013. máj. 3. 00:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Itt azért elég sok helyről kommentelnek az emberek, szóval lehet csak körülötted néznek emiatt hülyének; teszem hozzá, alaptalanul.
2013. máj. 3. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!