Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekesebb ez az életmód a lányoknak. (kifejtve lenn)?
Minden lány azt vágja a fejemhez, hogy nem vagyok elégérdekes, mert nem járok bulizni, nem csapom szét magad, túl érett vagyok. Szerintem nem vagyok érett. Nekem az a buli amiben pénz van, vagy életveszélyes - hegymászás, verekedés, száguldás. Egy buli olyan,mintha lemennék egy kiló kenyérért, annyira izgat fel.
Miért érdekesebb a bulizás,mint amit én csinálok? Remélem kapok értelmes választ hogy tudjak változtatni, hátha így könnyebben megy...
20/F
tök jó, amit csinálsz! És ne általánosíts kérlek:-)
Akik érdekesebbnek tartják a bulizást, úgy is rájönnek idővel mi a fontos, az életben.
Nem vagy elég érdekes?:O Szerintem meg mindenki érdekesebb annál, aki minden szabadidejében a bulikat járja...
16L
Mindenesetre érdekes hogy akkor ennyi adrenalin melett nem érzel kéztetést egy jó nagy bulizásra ahol kiadod a gőzt.
Amúgy meg ezeket én hobbinak nevezném, ismerek hegymászót hát hü de fantasztikusan érdek feszitő ember, ezektől még lehet valaki unalmas nem feltétlen fúggnek össze.
PL.: lehet unott MMA harcos "hmm jól szétvertem-_-..hmm"
vagy "yyyeeeeá ezaz!! Ezt neked xy! Yee, na gyerünk ünnepelni"
Azért elég gáz hogy itt igazat adtok nekem, az életben meg...pff, még hülyének néznek sokszor.
" Mindenesetre érdekes hogy akkor ennyi adrenalin melett nem érzel kéztetést egy jó nagy bulizásra ahol kiadod a gőzt. "
Erre azért válaszolnék. Pontosan ezekkel adom ki a gőzt. Az adrenalin megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!