Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekesebb ez az életmód a lányoknak. (kifejtve lenn)?
Minden lány azt vágja a fejemhez, hogy nem vagyok elégérdekes, mert nem járok bulizni, nem csapom szét magad, túl érett vagyok. Szerintem nem vagyok érett. Nekem az a buli amiben pénz van, vagy életveszélyes - hegymászás, verekedés, száguldás. Egy buli olyan,mintha lemennék egy kiló kenyérért, annyira izgat fel.
Miért érdekesebb a bulizás,mint amit én csinálok? Remélem kapok értelmes választ hogy tudjak változtatni, hátha így könnyebben megy...
20/F
A száguldást nem pártolom különösebben, de a másik kettő szerintem teljesen rendben van.
Valószínűleg nem is az a hangsúlyosabb oldala, hogy mit csinálsz, hanem hogy mit nem. Nevezetesen nem jársz el a haverokkal bulizni. És ezt nem feltétlenül úgy kell érteni, hogy leissza magát az ember a sárga földig, és aztán a saját hányásában táncol a Moriban, hanem úgy, hogy edzés után beülni a többiekkel, meginni egy sört vagy egy üdítőt, dumálni. Mert amiket felsoroltál, azok nem kifejezetten szociális tevékenységek.
Van aki diszkózni szeret van aki azt teszi amit te, ennyi, nem kell túl bonyolítani. Ha alapból jófej vagy akkor ez nem okoz majd gondot a csajozásban hiszen találsz majd olyan lányt, akivel egyezik a hobbitok. Ha nem találsz párt, annak már nem ez lesz az oka...
Én sem vagyok diszkóba járós ez még sem akadályozott semmibe. 19/N
"Azért elég gáz hogy itt igazat adtok nekem, az életben meg...pff, még hülyének néznek sokszor. "
Na igen kérdező, de várjál. Egy részt igen, ide valószínűsíthető hogy nem csak Budapestről írnak ugye, hanem akárhonnan is. Kettő, ide akármit írsz ki AKÁRMIT, még ha egy 40 éves asz is vagy aki egy 14 éves lánnyal akar össze jönni, biztos lesz valaki aki szent-feladatának véli, hogy ő kiálljon a kérdező álláspontja mellet, teljesen függetlenül bármitől.
Pl:"ciki 75 évesen szűz vagyok?" és válasz "áááááh dehogy is kérdező, TE IGAZI ÉRTÉK VAGY, VÁRJ MÉG 20 ÉVET, majd biztos eljön az igazi, és tökre értékelni fogja, ez becsülendő dolog"
ÉS itt most nem a szüzesség a lényeg HANEM kb ez egyes válaszok logikája, itt például 75 évesen ugye még 20 év áááh hát belefér végül is? majd halál előtt még szexel egyet...na
Egyébként igen, aztán rájöttem hogy ugye te ezzel engeded ki a gőzt, csak általában ilyennekel nem foglalkozom max később kijavítom, vagy ha reagál rá helyesbítek.
Ja tényleg, és szóval érted itt persze hogy kapsz ilyen válaszokat, de most igazából egyik se jobb mint a másik, mert másik oldalra se kell átmenni, hogy aki bulizik az unalmas pöts hozzád képest. Ez mondom nem kell hogy összefüggésben legyen. Akár lehet száguldozni 300-al, azt tök némán ültök egymás mellet, vége a menetnek "..na jó, megyek aludni késő van" "jó oké, én is" egy darabig persze baromi jó lehet maga a dolog amit épp csináltok, de nem a végtelenségig. Az inkább a személyiségeden múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!