Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinálják ezt ezek a szerencés emberek?
Vannak ismerőseim akik ezer dolgot csinálnak egyszerre.Pl::egyik csop.társam (22 éves)dolgozik van,h éjjel is nappal is,emelett suliba is jár(nappalira),de oda nem tud mindig bejönni.Teljesen egyedül saját magát tartja el,nem is olyan rossz környéken lakik albiba,hétvégente vidékre haza jár,bulizik,tipp-topp módon öltözik nap,mint nap,csinos,igényes.Sokat bulizik,sokat van facen,de állítása szerint párkapcsolatra már nincs ideje így alkalmi kapcsokból él...
Nekem nincs életem,suliba járok,tanulgatok(most már szorgosabban),néha,néha van társaságom,de am magányos farkas vagyok.Olyanná szeretnék válni,mint Ő ez a nagy álmom(jó persze nem teljesen,mert nincs két ugyanolyan ember).
Egy másik ismim (21 éves) is dolgozott napi 8 órában emelett a tesóira is vigyáznia kellett,emellett állandóan facezett és millió haverja volt akikkel talizott rendszeresen(velem is),bulizott,de neki sem volt párkapcs.a....
Hogyan csinálják ezt ezek az emberek?Én is szeretnék ilyen lenni,de nincs életem,mintha a sors ezt a féle szerencsét nem nekem osztaná pedig még fontos lenne nekem ez a dolog...Bár én szeretnék párt is magamnak mindez mellé...
Az értelmes válaszokat köszönöm! :))
22 év
A társasági élet mellé járnak a kapcsolatok, legalábbis jobb esetben. Hogy ezekből mennyi ér valamennyit, valójában kiben bízhatnak meg, kinek mutathatják meg normálisan magukat, az már más kérdés.
Így kívülről jónak tűnnek a dolgok.
3-as válaszoló:Azt,h érted,h megfelelő embernek lenni?
Amúgy az utóbbi lány NEM tett a sikeréért ő nem az a típus max az első.Elég különböző a két ember...
Leírom a saját helyzetem: suli mellett dolgozom, sokat lógok face-n esténként. Párkapcsolat nincs, nem fér bele, haverok vannak, de ritkán mozdulunk ki.
Szerinted milyen az életem? Magány. A haveroknál jobban értékelnék 1-2 igaz barátot, aki mellettem állna.
Jó, nem mondom hogy a szaktársaid is így vannak ezzel, de én jobban értékelnék egy nyugis életet. Az éremnek két oldala van sajnos :/
7-es válaszoló:Értem,köszönöm. :)
Azt h érted,h a haverjaiddal ritkán mozdultok ki?? Keveset taliztok??
Ne vágyj a nyugis,unalmas életre hidd el h rosszabb sztem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!