Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én már nem bírom. Kihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már nem bírom. Kihez forduljak? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal. Tudom most jönnek a közhelyek majd lesz másik majd az idő blabla. De én egy utálatos csúnya pondró vagyok. Talán még ezt a szintet se ütöm meg. A saját szüleim is azon veszekednek,hogy a válásnál melyiknél NE legyek. Barátaim sincsenek..hiába teszek meg mindent. Mindenki lenéz.. És a barátom nekem nem csak egy pasi volt.. Nem is érezném jól magam mással. Mit csináljak? Nem bírom,hogy senkinek se kellek. 17/L
2013. márc. 14. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mit csinálj?

ne aggódj, mosolyogj sokat.

még nem voltam szerelmes, de tudom milyen érzés...(más ember érzését megérzem)...

2013. márc. 14. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Engem is most dobtak és teljesen kivagyok. Már 5 kg-t fogytam a gyomorideg miatt enni sem bírok. Aludni se. Akár egy zombi.. Beszélgethetnénk 24/L
2013. márc. 14. 13:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül mondják azt, hogy nehéz szeretni azt, aki magát nem szereti. Azzal, hogy saját magadra köpködsz, a legrosszabbat teszed magaddal. Mi az, ami "utálatos, csúnya pondróvá" tesz? Külső, belső tulajdonságok? Mit teszel azért, hogy ez ne így legyen és elfogadd magad?

Egyébként hidd el, hogy nagyon is jól tudod érezni magad mással is, csak idő kell hozzá.

2013. márc. 14. 13:29
 4/11 A kérdező kommentje:
ELmondom: külsőre teljesen reménytelenül csúnya vagyok sminkkel és csini ruhával frizurával is. A barátom szemüveges volt nem véletlen nem hordta a szemüvegét a társaságomban. Béna az alakom...mostmár sportolok,de képtelen vagyok már fogyózni,mert tisztára evés zavaros vagyok. Egyszer nem eszek uténa meg rengeteget és lelkiismeretduralásom van. Nincs rajtam vészesen sok kb. 10-12kg felesleg. EZ legyen a legkisebb,nagy akaraterővel leküzdhető 3-4 hónap alatt. De hülye az alakom nem nőies hanem trampli. A fejem,mint egy ogre..a hajam ilyen ocsmányan göndör,mint régen az ilyen parókák [link] Belsőre: unalmas vagyok,mellettem mindenki unatkozik ez ellen sok mindent nem tudok tenni. evolúciós zsákutca vagyok.
2013. márc. 14. 13:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem ez jutott eszembe

[link]

2013. márc. 14. 13:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

3-asnak teljesen igaza van. Hogy várhatod el mástól hogy elfogadjon, és szeressen, ha önmagaddal szembe erre képtelen vagy.

Volt barátod, ez már önmagában bizonyítja hogy annyira nem lehet gyászos a helyzet. Ha valamit nem szeretsz magadban, és úgy érzed hogy rossz tulajdonság, akkor változtass rajta! Ez ilyen marha egyszerű.

Sajnos sokan csinálják azt mint te, elkönyvelik magukban hogy szar emberek, és belenyugszanak a dologba, mert minél többször agyalsz ezen, annál mélyebbre süllyedsz a saját lelki pöcegödrödben. Van számtalan módszer önbizalom, és önértékelés javítására. Googlebe írd be hogy önbizalom szerző módszerek. Ez az 1. lépés. Ha sikerül magaddal jobb viszonyba kerülni onnan már menni fog minden könnyebben

2013. márc. 14. 13:37
 7/11 fospuska ***** válasza:
100%
kell egy cél. legyen ez az, hogy a saját lábadra állsz,amennyire tőled telik per pillanat. mindenkitől függetleníted magad, nem akarsz senkire támaszkodni,mert olyan kis elesett vagy, nem vársz segítséget senkitől. biztos vannak olyan dolgok,amit nap mint nap csinálnod kell,tanulás,egyebek.ha nincs,keress egyet,ami érdekel vagy próbálj ki egy csomó mindent és maradj annál,ami leköt. legyél benne jó,ha lehet,a legjobb. onnantól lesz majd aki felnéz rád,értékel. azzal megjön az önbizalom is.:)
2013. márc. 14. 13:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ő szakított veled?Összevesztetek?Ha igen,min?Mi történt?

Csak mosolyogj rengeteget,és ne hallgass sírós számokat! (általában azt mondják,hogy a sírós számok jók,de nekem nem jött be.)

Csak nyugi.Én nem csak csúnya voltam,hanem tolószékes is.Nekem sem voltak barátaim,a szüleim már kiskoromban elváltak,és mindenki csak piszkálni meg csúfolni tudott.Aztán amikor 25 lettem,megtaláltam azt a fiút,akinek szép vagyok.Én is eléggé meglepődtem,amikor randira hívott az első találkozásunk után két héttel.

29/L

2013. márc. 14. 13:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Meg Griffin, te vagy az?
2013. márc. 14. 13:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 2-es. Tudok neked jó könyveket ajánlani többek közt Adam Joyrider Visszaszerzem az exem c. művét

de van könyv a "hogyan legyen azonnal jobb a kedved" könyve is szakitás esetére. Rengeteg okos dolgot leir. Pozitivnak és bizakodónak kell lennie. Csúnya nő nem létezik. Minden viszonyitás, nézőpont kérdése. A szépség nagyon relatív. Valakinek biztosan tetszeni fogsz.

Attól függetlenül néha én is ugy érzem a kutyának sem kellek, és nem szeretnek az emberek mert barátaim sincsenek de ez nem igy van..Nekem is a párom jelentette a mindent és félembernek érzem magam de mára a közöny kezdi felülirni az érzéseimet. Majd elmúlik ez is hidd el jön más. Addig is tavasz van a kedvenc évszakom én ennek örülök :)

2013. márc. 14. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!