Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már nem bírom. Kihez forduljak? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal. Tudom most jönnek a közhelyek majd lesz másik majd az idő blabla. De én egy utálatos csúnya pondró vagyok. Talán még ezt a szintet se ütöm meg. A saját szüleim is azon veszekednek,hogy a válásnál melyiknél NE legyek. Barátaim sincsenek..hiába teszek meg mindent. Mindenki lenéz.. És a barátom nekem nem csak egy pasi volt.. Nem is érezném jól magam mással. Mit csináljak? Nem bírom,hogy senkinek se kellek. 17/L2013. márc. 14. 13:21
11/11 anonim válasza:
"Egyszer nem eszek uténa meg rengeteget és lelkiismeretduralásom van."
-ez a bulemia, keress rá, sok korodbeli csaj szenved tőle
Amúgy nem lehetsz olyan szörnyű... figyelj én 17 évesen teljesen biztos voltam benne hogy sosem lezs barátnőm pedig nem voltam ronda (na jó talán vmennyire) csak férfiatlan, de már összeszedtem magam, de még így se a legegyszerűbb, te már előrébb vagy nálam, fiatal vagy még bármi lehet! Nyomulj kicsit ha már más lehetőség nincs
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!