Miért csinálta ezt velem sok lány? (bőven kifejtve lent)
Én is jártam már úgy, hogy közölték velem 10 perc beszélgetés után, hogy ilyen rendes, normális pasinak hogy-hogy nincs barátnője? Mert ő pont ilyen fiút keres.
5 perc múlva már nem válaszolt. :)
A magyarázat, hogy eddig csak h.lye tini p@csákat találtál, és nem azt akivel szeretnél is lenni. Persze őt keresheted, a mai világba nehéz lenne megtalálni, de fogadok mindvégig ott volt a szemed előtt. Mondjuk egy osztálytárs, vagy egy másik lány haver, akire te csak barátként tekintesz.
16 F
"A legutóbbi randira is készültem csokival, virággal, mindhiába. "
Ezt r*hadt gyorsan felejtsd el!Virág,csoki?Randira?Minek?ha fogyaszt vmit fizesse ki magának egyenjogúság van már nagyon rég.Jobb is így mert ez egy véleménynyilvánítás,hogy nem a potyázásért jött el randizni veled,hanem a társaságod miatt.
100 % ,h állandóan dicsérgeted a kiszemelt lányokat.Ez a legrosszabb,amit csinálhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!