Miért csinálta ezt velem sok lány? (bőven kifejtve lent)
Én teljesen véletlenül találkoztam egy 25 éve csajjal és most a barátnőm.
Volt előtte nekem is fiatalabb barátnőm nem is egy de mindegyik csalódás volt.
Aztán már nem is találtam a saját korosztályomból.
17/F
Nem azzal van a gond, hogy rendesek és kedvesek vagyok. Nem néztek ki elég jól. Szomorú, de valszószínüleg magasra rakjátok a mércét. Eltudjátok képzelni, hogy "az egyetem jócsávója" akiért minden lány odavan, mert mennyire jól néz ki így viselkedne, ennyire kedves lenne mint ti azt lekoptatnák ? Nem. Csak mégjobban kellene mindenkinek. Ha még bunkó is lennék akkor valószínűleg még a randiig se tudnál eljutni.
Vagy ha nem a külső akkor én arra tippelek, hogy barátként viselkedsz, nem pedig férfiként. Ezért mondta a lány, hogy csak barátként tud rád tekinteni. Nem bunkónak kell lenni. A nagyon kedves és a bunkó között elég sok lépcsőfok van. Olvasd el ezt a cikket.
Én is így jártam. -Én is beszélgettem itt az oldalon lányokkal, jó 2-3 nál én is rájöttem hogy inkább csak barátok legyünk de azokból sem lett semmi.
Itt az oldalon számtalan lánnyal beszélgettem társkeresőkön szintén és mindig az volt hogy szó nélkül eltűntek.
Néhánnyal tudtam tartani a kapcsolatot elég sokáig. Persze van köztük olyan aki már foglalt, de nagyon jól összebarátkoztunk már majdnem ott vagyunk így fél év ismeretség után hogy legjobb barátok lettünk ami ritka mert messze lakik és rengeteg barátja van. De mégis kezd engem tekinteni igaz barátnak, ami bevallom jól esik mert a csaj egy bombázó. De mivel van párja így nem nyúlok bele a kapcsolatába.
Persze van ég kettő ő közülük egy szerelmes volt belém nagyon sokáig de sosem tudtunk találkozni mert hol én nem értem rá, hol ő nem, így megbeszéltük hogy ez nem fog működni és maradjunk barátok. De így 2 év után a mai napig beszélgetünk!
A másikat nem rég ismertem meg, ő vele is csak barátság jöhet szóba ezt elején leszögezte, de ő segíteni akar nekem hogy találjak végre barátnőt mert akkor elvoltam már teljesen keseredve és ide írtam ki egy kérdést és ő felvette velem a kapcsolatot hogy akkor segít rajtam.
De volt olyan akinek külsőre, belsőre, teljesen bejöttem így 1 hét beszélgetés után, mivel csak összvissz 30 km távolság volt köztünk így megbeszéltük hogy találkoznunk kéne. De amint eljutottam odáig hogy elhívjam randira eltűnt, facebookról letiltott, skyperól szintén. Meg persze a régi telefonszámát adta meg amiről tudtam hogy hamarosan megszüntetik.
Persze korábban is ismerkedtem lányokal élőben is ismerkedem egyikkel össze is jött valami, ölelkezések, csók, szex minden megvolt de ő is csak játszott velem, teljesen tönkrevágott lelkileg a csaj, nagyon megbántott. És mivel az exei látták hogy vele vagyok felvették velem a kapocslatot és mondták hogy ilyen a csaj mert velük is tök ugyanezt csinálja.
Direkt kifogja az érzékenyebb fiúkat és játszik velük, majd ha szerelmesek lesznek belé eldobja őket magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!