Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálta ezt velem sok...

Miért csinálta ezt velem sok lány? (bőven kifejtve lent)

Figyelt kérdés
Szóval én egy 19 éves srác vagyok és még soha nem volt párkapcsolatom. Szoktam ismerkedni lányokkal neten, személyesen egyaránt. És ha sikerül eljutni az ismerkedős fázisig, akkor ott általában jól szokott menni. Van témánk jól elvagyunk de mindenkivel csak egy ideig. Például itt a gyakorin leveleztem egy lánnyal és 1 héten át napi rendszerességgel beszéltünk, jól kijöttünk egymással, aztán mindenféle magyarázat nélkül eltűnt. Netes ismerkedésnél ez rendszeresen előfordul. De olyan is volt már, hogy randiztam egy lánnyal, ő szemmel láthatóan jól érezte magát, majd másnap közölte a semmiből hogy ő csak barátként tudna rám tekinteni, majd törölte a számomat és facebookról is letiltott. De aki faképnél hagyott és próbált valami magyarázatot adni és ezt minden lánytól megkaptam, hogy én egy tök rendes, jó fej fiú vagyok. Nem vagyok nagyképű de úgy érzem visszaélnek azzal, hogy túl rendes vagyok. Őszintén érdeklődöm, ha szimpatikus az adott lány, próbálok udvarias, illedelmes lenni. És nem is vagyok az a nyomulós fajta, tehát 2 nap ismertség után nem kérdezem meg, hogy mikor járunk már. A legutóbbi randira is készültem csokival, virággal, mindhiába. Plusz még a többség szerint helyes is vagyok (én nem tartom magam annak) szóval nem értem, hogy mi nem működik. És nem ám 1-2 ilyen esetről van szó, nálam mindig ez volt eddig. Lehet az a baj, hogy én ezt a klasszikusabb udvarlós stílust képviselem? Lehet bunkón kéne viselkednem? Csak az nekem nem menne, nem tudnék bunkó lenni egy lánnyal. Ezzel a kérdéssel nem barátnőt akarok találni, csak kíváncsi vagyok, hogy ti miképp látjátok ezt? Mi lehet az oka, kell-e valamin változtatnom stb?
2014. jan. 7. 16:51
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
8-asnak: De nekem képcsere meg személyesen találka után is mondták, hogy helyes vagyok. Nem értem akkor mi lehet a baj.
2014. jan. 7. 17:03
 12/30 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan felejtsétek el,hogy a belső értékek a fontosak a nők számára.Csak annál a pasinál számít ez,akinél külsőleg tetszik nekik.
2014. jan. 7. 17:04
 13/30 anonim ***** válasza:

Én teljesen véletlenül találkoztam egy 25 éve csajjal és most a barátnőm.

Volt előtte nekem is fiatalabb barátnőm nem is egy de mindegyik csalódás volt.

Aztán már nem is találtam a saját korosztályomból.

17/F

2014. jan. 7. 17:04
 14/30 anonim ***** válasza:
Az a csaj is biztos rendben lehet agyilag, ha 8 évvel fiatalabb fiúval jön össze.
2014. jan. 7. 17:05
 15/30 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a gond, hogy rendesek és kedvesek vagyok. Nem néztek ki elég jól. Szomorú, de valszószínüleg magasra rakjátok a mércét. Eltudjátok képzelni, hogy "az egyetem jócsávója" akiért minden lány odavan, mert mennyire jól néz ki így viselkedne, ennyire kedves lenne mint ti azt lekoptatnák ? Nem. Csak mégjobban kellene mindenkinek. Ha még bunkó is lennék akkor valószínűleg még a randiig se tudnál eljutni.

Vagy ha nem a külső akkor én arra tippelek, hogy barátként viselkedsz, nem pedig férfiként. Ezért mondta a lány, hogy csak barátként tud rád tekinteni. Nem bunkónak kell lenni. A nagyon kedves és a bunkó között elég sok lépcsőfok van. Olvasd el ezt a cikket.

[link]

2014. jan. 7. 17:05
 16/30 A kérdező kommentje:
10-es: Azt mondod ne dicsérjem őket? Ezt fejtsd ki kérlek, érdekel, hogy mire gondolsz.
2014. jan. 7. 17:06
 17/30 anonim ***** válasza:

Én is így jártam. -Én is beszélgettem itt az oldalon lányokkal, jó 2-3 nál én is rájöttem hogy inkább csak barátok legyünk de azokból sem lett semmi.

Itt az oldalon számtalan lánnyal beszélgettem társkeresőkön szintén és mindig az volt hogy szó nélkül eltűntek.

Néhánnyal tudtam tartani a kapcsolatot elég sokáig. Persze van köztük olyan aki már foglalt, de nagyon jól összebarátkoztunk már majdnem ott vagyunk így fél év ismeretség után hogy legjobb barátok lettünk ami ritka mert messze lakik és rengeteg barátja van. De mégis kezd engem tekinteni igaz barátnak, ami bevallom jól esik mert a csaj egy bombázó. De mivel van párja így nem nyúlok bele a kapcsolatába.

Persze van ég kettő ő közülük egy szerelmes volt belém nagyon sokáig de sosem tudtunk találkozni mert hol én nem értem rá, hol ő nem, így megbeszéltük hogy ez nem fog működni és maradjunk barátok. De így 2 év után a mai napig beszélgetünk!

A másikat nem rég ismertem meg, ő vele is csak barátság jöhet szóba ezt elején leszögezte, de ő segíteni akar nekem hogy találjak végre barátnőt mert akkor elvoltam már teljesen keseredve és ide írtam ki egy kérdést és ő felvette velem a kapcsolatot hogy akkor segít rajtam.

De volt olyan akinek külsőre, belsőre, teljesen bejöttem így 1 hét beszélgetés után, mivel csak összvissz 30 km távolság volt köztünk így megbeszéltük hogy találkoznunk kéne. De amint eljutottam odáig hogy elhívjam randira eltűnt, facebookról letiltott, skyperól szintén. Meg persze a régi telefonszámát adta meg amiről tudtam hogy hamarosan megszüntetik.

Persze korábban is ismerkedtem lányokal élőben is ismerkedem egyikkel össze is jött valami, ölelkezések, csók, szex minden megvolt de ő is csak játszott velem, teljesen tönkrevágott lelkileg a csaj, nagyon megbántott. És mivel az exei látták hogy vele vagyok felvették velem a kapocslatot és mondták hogy ilyen a csaj mert velük is tök ugyanezt csinálja.

Direkt kifogja az érzékenyebb fiúkat és játszik velük, majd ha szerelmesek lesznek belé eldobja őket magától.

2014. jan. 7. 17:08
 18/30 A kérdező kommentje:
Ha a külsőmmel lenne gond, akkor megérteném miért ráz le mindenki. Én nem tartom magam egy szépfiúnak, de gondolom nem véletlenül dicsérnek a lányok...
2014. jan. 7. 17:09
 19/30 anonim ***** válasza:
70%
Tök felesleges a lányokon vitázni, a tény az tény marad: felfuvalkodott egoista az összes nő és kész!
2014. jan. 7. 17:11
 20/30 anonim ***** válasza:
szerintem tulsagosan nyalas vagy a mai vilagba csoki meg virag?a mostani lanyok a meno vagany durva pasikat szeretik minnel rosszabb vagy annal jobb
2014. jan. 7. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!