Miért csinálta ezt velem sok lány? (bőven kifejtve lent)
Több féle ok jöhet létre, hogy miért utasítanak el:
- Nem tetszik a csöppet régimódi udvarlásod nekik. Nem kritizálni akarlak ezzel, kedves gesztus, de személy szerint az ilyeneket valamiért mindig is tolakodásnak/nyomulásnak vettem, főleg első randin, bennem olyan érzetet keltett, hogy megakar "venni" bár ez személyes ízlés kérdése, de ki tudja. : )
- Nem jössz be nekik. (Igen, ezt úgyis megfogják támadni, hogy mekkora felszínes r**bancok vagyunk, nem adunk esélyt se, előre válaszolnék:
- Miért adjak olyasvalakinek esélyt, akinél a kémia nem működik? Nem vagyok felszínes, igenis a belső a fontos, mert már utasítottam vissza olyat, aki nagyon bejött, mégis irritálóan bunkó volt, ugyanakkor a külső sem elhanyagolható. Ha nem kívánom szexuálisan az illetőt, akkor minek erőltetni? Mert szerintem egyik félnek sem tenne jót.
- Ha az lenne, hogy az illetőhöz nem vonzódok, mégis adok esélyt, ami nagy valószínűséggel nemhez vezetne, mivel -nálam- ha valakihez nem vonzódok, ahhoz egykét hónap múlva sem fogok, akkor a végkimenetel az lenne, hogy milyen egy szemét k**rva vagyok, aki csak az érzésekkel játszik.
- Túlságosan úgy állsz hozzá a dolgokhoz, hogy automatikusan a barátzónába kerülsz. Sajnos ezt nem tudom normálisan elmagyarázni, egyszerűen érezzük, hogy azzal a személlyel nem tudunk kialakítani párkapcsolatot. Ez lehet kisugárzás hiba, hozzáállás, stb.
- Olyan típusú lányokkal kezdesz, akik az ilyen "macsócsávó" típusokra buknak, vagy a r**bancokból válogatsz, amelyből manapság elég sok van.
- A túl sok bók már irritáló is lehet. Egy-két elejtett még rendben van, de amikor minden mondatból süt az, hogy már mennyire odavannak értünk, elég kellemetlen tud lenni.
Egyébként ha normális barátnőt akarsz, akkor ne is legyél velük bunkó, mert személy szerint én felpofoznám az olyan pasikat.
Na, most hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem valamivel segítettem.
Nem olvastam el a többi kommentet szóval úgy írok.
Nem bunkónak kell lenni, hanem dominánsnak.
Ne tegyél meg mindent a lányért, ne helyezd magad elé.
Apró dolgok, de hogy mondjak egy példát, ha utazásról van szó, ne az legyen hogy te utazol 1 órát ő meg csak 5 percet.
És ne bólogass mindre, hogy az úgy jó, ahogy ő gondolja.
Virág meg csoki meg nem kell első randira.
"És nem is vagyok az a nyomulós fajta, tehát 2 nap ismertség után nem kérdezem meg, hogy mikor járunk már."
Ez is lehet gond, barátkozni akarsz vele, vagy párkapcsolatot kialakítani. Éreztesd vele, hogy mit akarsz, persze nem direkten.
Egyértelműen változtatnod kell valamin, mert látod, hogy ez nem jött be eddig, ahogyan csináltad. Nem bunkónak kell lenned, hanem pimasznak.
A "hogyan"-ra adott választ, vagy megoldást neked kell kitapasztalnod.
#21-essel értek egyet.
Nekem nem rég volt ilyen tapasztalatom. A srác kedves volt, külsőre is tetszett, de nagyon zavaró volt, hogy a kezdetektől bókolt (nagyon sokat). Alig ismert máris piedesztálra emelt.
Már zavaróan nagyon a kedvemben akart járni. Teljesen elvette annak a hangulatát, hogy találkozgatunk és alakulnak a dolgok. Majd az elsuttogott "szeretlek". Az első randin elmondta, hogy ő szerelmes.
Nekem ez olyan érzést keltett, hogy teljesen mindegy ki a randipartnere, bárkivel ilyen lenne és nem azért kedves, mert annyira magával ragadtam, hanem bárkivel az lenne csak legyen már valaki. Ez elég rossz érzés.
Persze ő is elmondta, hogy ő nem érti, biztos minden nőnek a bunkó pasik kellenek. Nem baby, csak nem tetszik, hogy tálcán kínálod magad "mindenkinek".
Meg ez a direkt ismerkedés. Persze jó, ha tisztázzuk, hogy mit is szeretnénk de ne úgy, hogy pl. ezzel indítja a másik a beszélgetést, mert az lelombozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!