Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálta ezt velem sok...

Miért csinálta ezt velem sok lány? (bőven kifejtve lent)

Figyelt kérdés
Szóval én egy 19 éves srác vagyok és még soha nem volt párkapcsolatom. Szoktam ismerkedni lányokkal neten, személyesen egyaránt. És ha sikerül eljutni az ismerkedős fázisig, akkor ott általában jól szokott menni. Van témánk jól elvagyunk de mindenkivel csak egy ideig. Például itt a gyakorin leveleztem egy lánnyal és 1 héten át napi rendszerességgel beszéltünk, jól kijöttünk egymással, aztán mindenféle magyarázat nélkül eltűnt. Netes ismerkedésnél ez rendszeresen előfordul. De olyan is volt már, hogy randiztam egy lánnyal, ő szemmel láthatóan jól érezte magát, majd másnap közölte a semmiből hogy ő csak barátként tudna rám tekinteni, majd törölte a számomat és facebookról is letiltott. De aki faképnél hagyott és próbált valami magyarázatot adni és ezt minden lánytól megkaptam, hogy én egy tök rendes, jó fej fiú vagyok. Nem vagyok nagyképű de úgy érzem visszaélnek azzal, hogy túl rendes vagyok. Őszintén érdeklődöm, ha szimpatikus az adott lány, próbálok udvarias, illedelmes lenni. És nem is vagyok az a nyomulós fajta, tehát 2 nap ismertség után nem kérdezem meg, hogy mikor járunk már. A legutóbbi randira is készültem csokival, virággal, mindhiába. Plusz még a többség szerint helyes is vagyok (én nem tartom magam annak) szóval nem értem, hogy mi nem működik. És nem ám 1-2 ilyen esetről van szó, nálam mindig ez volt eddig. Lehet az a baj, hogy én ezt a klasszikusabb udvarlós stílust képviselem? Lehet bunkón kéne viselkednem? Csak az nekem nem menne, nem tudnék bunkó lenni egy lánnyal. Ezzel a kérdéssel nem barátnőt akarok találni, csak kíváncsi vagyok, hogy ti miképp látjátok ezt? Mi lehet az oka, kell-e valamin változtatnom stb?
2014. jan. 7. 16:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Több féle ok jöhet létre, hogy miért utasítanak el:

- Nem tetszik a csöppet régimódi udvarlásod nekik. Nem kritizálni akarlak ezzel, kedves gesztus, de személy szerint az ilyeneket valamiért mindig is tolakodásnak/nyomulásnak vettem, főleg első randin, bennem olyan érzetet keltett, hogy megakar "venni" bár ez személyes ízlés kérdése, de ki tudja. : )

- Nem jössz be nekik. (Igen, ezt úgyis megfogják támadni, hogy mekkora felszínes r**bancok vagyunk, nem adunk esélyt se, előre válaszolnék:

- Miért adjak olyasvalakinek esélyt, akinél a kémia nem működik? Nem vagyok felszínes, igenis a belső a fontos, mert már utasítottam vissza olyat, aki nagyon bejött, mégis irritálóan bunkó volt, ugyanakkor a külső sem elhanyagolható. Ha nem kívánom szexuálisan az illetőt, akkor minek erőltetni? Mert szerintem egyik félnek sem tenne jót.

- Ha az lenne, hogy az illetőhöz nem vonzódok, mégis adok esélyt, ami nagy valószínűséggel nemhez vezetne, mivel -nálam- ha valakihez nem vonzódok, ahhoz egykét hónap múlva sem fogok, akkor a végkimenetel az lenne, hogy milyen egy szemét k**rva vagyok, aki csak az érzésekkel játszik.

- Túlságosan úgy állsz hozzá a dolgokhoz, hogy automatikusan a barátzónába kerülsz. Sajnos ezt nem tudom normálisan elmagyarázni, egyszerűen érezzük, hogy azzal a személlyel nem tudunk kialakítani párkapcsolatot. Ez lehet kisugárzás hiba, hozzáállás, stb.

- Olyan típusú lányokkal kezdesz, akik az ilyen "macsócsávó" típusokra buknak, vagy a r**bancokból válogatsz, amelyből manapság elég sok van.

- A túl sok bók már irritáló is lehet. Egy-két elejtett még rendben van, de amikor minden mondatból süt az, hogy már mennyire odavannak értünk, elég kellemetlen tud lenni.

Egyébként ha normális barátnőt akarsz, akkor ne is legyél velük bunkó, mert személy szerint én felpofoznám az olyan pasikat.

Na, most hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem valamivel segítettem.

2014. jan. 7. 17:15
 22/30 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a többi kommentet szóval úgy írok.

Nem bunkónak kell lenni, hanem dominánsnak.

Ne tegyél meg mindent a lányért, ne helyezd magad elé.

Apró dolgok, de hogy mondjak egy példát, ha utazásról van szó, ne az legyen hogy te utazol 1 órát ő meg csak 5 percet.

És ne bólogass mindre, hogy az úgy jó, ahogy ő gondolja.

Virág meg csoki meg nem kell első randira.

"És nem is vagyok az a nyomulós fajta, tehát 2 nap ismertség után nem kérdezem meg, hogy mikor járunk már."

Ez is lehet gond, barátkozni akarsz vele, vagy párkapcsolatot kialakítani. Éreztesd vele, hogy mit akarsz, persze nem direkten.

2014. jan. 7. 17:24
 23/30 anonim ***** válasza:
majd tudni fogsz velük bunkó lenni, ha majd igazán kiismered pket :D
2014. jan. 7. 17:32
 24/30 anonim ***** válasza:
sorstárs! :D hát a mai lányok már csak a görényekre és a bunkókra buknak na meg azokra akik meg akarják őket baszni
2014. jan. 7. 17:49
 25/30 Inverz Tűz ***** válasza:

Egyértelműen változtatnod kell valamin, mert látod, hogy ez nem jött be eddig, ahogyan csináltad. Nem bunkónak kell lenned, hanem pimasznak.

A "hogyan"-ra adott választ, vagy megoldást neked kell kitapasztalnod.

2014. jan. 7. 18:14
 26/30 anonim ***** válasza:
a mai lányoknak nem csoki, meg virág kell, hanem pénz, lakás, meg autó, ha nem vagy elég helyes, menő, swag, páwa vagy raj!
2014. jan. 7. 18:38
 27/30 anonim ***** válasza:

#21-essel értek egyet.

Nekem nem rég volt ilyen tapasztalatom. A srác kedves volt, külsőre is tetszett, de nagyon zavaró volt, hogy a kezdetektől bókolt (nagyon sokat). Alig ismert máris piedesztálra emelt.

Már zavaróan nagyon a kedvemben akart járni. Teljesen elvette annak a hangulatát, hogy találkozgatunk és alakulnak a dolgok. Majd az elsuttogott "szeretlek". Az első randin elmondta, hogy ő szerelmes.

Nekem ez olyan érzést keltett, hogy teljesen mindegy ki a randipartnere, bárkivel ilyen lenne és nem azért kedves, mert annyira magával ragadtam, hanem bárkivel az lenne csak legyen már valaki. Ez elég rossz érzés.

Persze ő is elmondta, hogy ő nem érti, biztos minden nőnek a bunkó pasik kellenek. Nem baby, csak nem tetszik, hogy tálcán kínálod magad "mindenkinek".

Meg ez a direkt ismerkedés. Persze jó, ha tisztázzuk, hogy mit is szeretnénk de ne úgy, hogy pl. ezzel indítja a másik a beszélgetést, mert az lelombozó.

2014. jan. 7. 18:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Isten hozott a klubban!
2014. jan. 7. 18:48
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Igyekszem belőlük leszűrni a tanulságot.
2014. jan. 8. 12:17
 30/30 anonim válasza:
27-es,sajnos én is átéltem már ilyet. Igaz a sráccal elvileg csak baráti kapcsolatunk volt,(már nem beszélek vele)de ő már az első pillanattól fogva túlságosan,szinte már gyanúsan kedves volt velem.Alig ismert,(bár elég sok fotón látott),szinte Istennőként kezelt,és ez nekem fura volt. Mert bár én sem a bunkó pasikra bukom,azért az se szeretem ha szó szerint folyik a nyál,a negédeskedéstől,behízelgéstől meg kifejezetten rosszul vagyok. De ennek a fiúnak annyira mindegy volt már milyen lánnyal beszél(persze azt hozzátenném,csak a szép külsejű lányokkal volt ilyen kedves,és akkor még a nők a felszínesek...:) na mindegy,nem is ez a lényeg...szegény fiú már annyira akart vkit magának,hiszen még sosem volt lánnyal semmilyen féle kapcsolata.Sajnáltam is őt,de azért nahhh,ez a túlzott negédeskedés...egyszerre több lánynál is ellőtte ezt.
2014. jan. 10. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!