Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt hogy értette akkor?

Ezt hogy értette akkor?

Figyelt kérdés

Nos a napokban megtaláltam egy gyerekkori ismerősömet akivel anno nagyon jól elvoltunk. Azóta "szépen megnőtt" - ergo kva jó csaj lett - ezért gondoltam miért ne?

Ráírtam kicsit elbeszélgettünk, jó volt, de azt mondta mennie kell. Viszont írta hogy később beszélgethetnénk. Ezt én úgy gondoltam hogy ha még este visszajön - mert reggel dumáltunk - akkor majd folytatjuk, mert eléggé közepén lett vége, de nem hogy az nap nem írt, de még azóta sem pedig eltelt már vagy 4-5 nap.

Jövőhéten már ráírok, csak nem akartam nyomulós lenni, de most arra várt hogy írjak? Vagy csak sablonból mondta? Mikor írta hogy később beszélhetünk, még írtam is hogy persze ha nem zaavrlak, ő meg mondta dehogy épp azért írta. Most akkor hogy van? Meg ilyenkor mennyit illik várni.

Egyébként ezek olyan dolgok amikből én nem szoktam nagy ügyet csinálni, nem érdekelnek, de már volt problémám hogy "túl sokszor írtam" meg hasonlók, szeretnék erre is odafigyelni, de nekem ezek a dolgok annyira nem számítanak :)

2013. aug. 30. 21:38
 1/5 anonim válasza:
A lányok általában arra várnak h rájuk írjnak..Szóval hajrá. Mit veszthetsz?:D
2013. aug. 30. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet o is azon agyal,hogy írjon-e :)
2013. aug. 30. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi ezen a dilemma. Tegyél meg mindent, hogy felkeltsd az érdeklődését úgy, hogy ha mégse sikerül, elmondhasd magadnak h mindent megtettél.

Ha ráírsz párszor, legalább van esélyed. Ha elküld, hát elküld.

2013. aug. 30. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ő az a lány akinek szüksége lenne pont erre. Igazából, mondom nem csinálok nagy ügyet belőle, eddig azért nem írtam mert nem lett volna úgy jó, ha valami semmivel ráírok jövőhéten viszont már tudok, és fogok is, csak kíváncsi voltam mások hogy vélekednek erről :)
2013. aug. 30. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
tökre cuki vagy szerintem, hogy ezen aggódsz:)
2013. aug. 30. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!