Hogyan kezdeményeznétek valakivel levelezést itt az oldalon?
segítség kellene :)
Ha szimpatikusak valaki válaszai hogyan írjak neki ?
Nektek van olyan itt az oldalon aki szimpatikus ? Ha igen ki az ? Irtatok már neki ? Személyes tapasztalatok is érdekekének.
Felteszel egy kérdést, aztán folytatod a beszélgetést. Mi ebben olyan nehéz.
Egyébként nem szoktam levelezni senkivel.
Egyszerűen írsz neki. Mi ebben a nehéz?
Kapcsolatot ne akarj, az olyan próbálkozás eleve halálra van ítélve.
Van pár ember*, aki szimpatikus, de személyes találkozóra kétlem hogy eljönnének.
*fiú/lány vegyesen
Semmi mást nem kell tenned, mint a billentyűzeted betűit egymás után leütöd :)
Vicc nélkül......2 emberre írtam eddig rá segítő szándékkal, rám viszont már millióan, sok emberrel beszélgettem már, vannak olyanok akikkel hónapok óta jóban vagyunk és rendszeresen beszélgetünk, sőt olyanok is akikkel találkoztam már. Írj bátran aki szimpatikus neked, nem harapnak az emberek (általában) :)
Én is többekkel jóban vagyok és rendszeresen levelezünk, vagy az FB-n is csevegünk. Nem egyszer söröztünk is.
Senki nem fogja leharapni a fejedet nyugi :)
Sok szimpatikus ember van errefelé, és többel leveleztem is már(személy találkozás csak 1 volt, de az is baráti jellegű).
egyébként szerintem egyszerűen csak írj rá és kezdj el levelezni vele, ha hajlik rá. Ugyan olyan emberek vannak itt is, mint bárhol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!