Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Társkeresőn mennyire...

Lányok! Társkeresőn mennyire vagytok passzívak? Ti is kezdeményeztek levelezést? Ha igen, milyen arányban?

Figyelt kérdés
pl. 10 levelezésből mennyit kezdtetek ti?
2013. nov. 5. 09:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

abszolút passzív

lévén nem vok fent ilyen oldalon :-)

2013. nov. 5. 09:24
 2/11 anonim ***** válasza:
passzívak, és ha te írsz nekik, akkor sem válaszolnak... még annyit sem, h bocs, nem téged kereslek, de köszönöm az igyekezeted
2013. nov. 5. 10:47
 3/11 A kérdező kommentje:
ezt tapasztaltam én is !
2013. nov. 5. 10:53
 4/11 anonim ***** válasza:

A nem visszaírásról: ezt egyszer már leírtam itt valahova, de most nem találom... Szóval, én társkeresőztem régen, ott találtam meg a páromat is. Nem vagyok egy bombanő, teljesen átlagos vagyok, teljesen átlagos képet tettem fel magamról, az első napokban mégis kb. napi 50 levél érkezett, majd ez később lecsökkent napi 10-20 levélre (kb. 3 hétig voltam fent). Ennyi levelet elolvasni is képtelenség, nemhogy mindre válaszolni is.

A kérdésre válaszolva, leírtam kb mennyit kaptam, összesen egyet kezdeményeztem, ő ma a párom :)

25N

2013. nov. 5. 11:09
 5/11 A kérdező kommentje:

hát ez az !

a dúskálás, a bőség zavara...

ezért (sem-sincs) jogotok nyavajogni !

2013. nov. 5. 11:34
 6/11 anonim ***** válasza:

nemrégen feltettem egy kérdést itt....

az az 2 óra alatt amíg utána még itt voltam vagy 40 levelet kaptam ...szerintem mennyit sikerült megválaszolnom úgy h fél percenként tudok levelet írni ?

2013. nov. 5. 12:49
 7/11 anonim ***** válasza:
39%

4-es vagyok, azért ne hidd ám, hogy ez olyan nagy dúskálás, meg bőség! Ha lett volna normális pasi/levél abban a tömegben, annak válaszolok.

A levelek nagy része "teccel-kő kóla?" szintű, aztán voltak a fiatalodásra vágyó hatvan éves bácsikák (nem egy!), a bevallottan szórakozásra vágyó nős-barátnős férfiak, 16-17 éves (számomra) kisfiúk, a sablonlevelek ("tetszik, amit magadról írsz" - nem írtam semmit magamról, csak egy kép volt kint) stb.

Nektek meg azért nincs ám jogotok nyavalyogni, mert egy férfi nem nyavalyog ;)

2013. nov. 5. 13:26
 8/11 A kérdező kommentje:

"Nektek meg azért nincs ám jogotok nyavalyogni, mert egy férfi nem nyavalyog ;)"

férfi, férfi, csak EZZEL tudtok jönni? ember vagyok vazze, és nem "unalmamból" nyavajgok! levágom a lábad, s még csak fel se szisszenj! ennyire érzéketlenek, embertelenek vagytok ti nők?

2013. nov. 5. 14:48
 9/11 anonim ***** válasza:

lool

Arra azért reagálna ám:))

Valóban el vannak kényeztetve a nők ilyen szempontból is.

Kapnak 100 levelet, semmit sem kell tenniük az ügy érdekében.

Miért is tenne? Én is lesz@arnám ha kapnék egy raklap levelet fél óra alatt. Az életben is ez van ,ha elmegy egy nő valahova, kb egy óra alatt 5-en biztos meghívják egy italra.

2013. nov. 27. 08:40
 10/11 A kérdező kommentje:
előző, totál igazad van !
2013. nov. 27. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!