Fiúk! Ti ilyen esetben kezdeményeznétek komolyabb kapcsolatot?
Ti nem tartjátok magatokat egy "hűdejó" pasinak(pedig ez csak önértékelési zavar) viszont lenne egy lány(aki csinos, okos, vékony-mondanám hogy szinte tökéletes, de ilyen nincs- stb) aki oda meg vissza lenne értetek.
Összejönnétek-e vele(ha csak egy kicsit is bejön nektek) vagy inkább nem áltatnátok senkit feleslegesen?
Nem jönnék úgyis megcsalna ha szép lány.
18/F
Simán,minél előbb adnék esélyt rá. :)
De ez csak egy álom marad nekem,szóval személy szerint ilyen velem nem fog történni sajnos. :/
Én a lány vagyok. Csak problémás az ügy. Részben azért mert nem tudom, hogy én szimpatikus vagyok neki, másrészt félek, hogy nem vagyok elég iskolázott hozzá(ugyan abban a területen dolgozunk, csak ő diplomás értelmiségi én meg csak egy okj-t végeztem. Tudom, hogy marhaság, de mégis frusztrál).
Harmadrészt, meg nekem kéne elhívnom egy randira, de ha meglátom inamba száll minden bátorságom és csak köszönni tudok neki, igaz nem is nagyon kommunikálunk egymással, mert nem is találkozunk annyit, hogy komolyabb beszélgetésekbe tudjunk bonyolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!