Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kezdenél egy ilyen stílusú...

Mit kezdenél egy ilyen stílusú férfival?

Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem egy velem egykorú férfival (30 éves, én is). Nagy társasági ember és sokan szeretik. Rengeteget beszél és humora is van. Sok huszonéves lánnyal barátkozik és neki mindenki szivi, szivem, édesem, drágám, mindenki csini..stb. A legelején azt hitte, hogy velem is működik ez a stílus. De én az ilyen modortól nemcsak hogy nem tetszik, de visszariadok, főleg ha tetszik is az illető, mint most. Ő érzékelte ezt és nagyon kis visszafogott lett és társaságban sokszor rám néz. Jó lenne vele jobban megismerkedni, de én nem akarok a 100. lány lenni, aki elájul az olcsó bókoktól. Amúgy is egy nagyon gátlásos, visszafogott ember vagyok.
2014. jún. 30. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem is zavarna.
2014. jún. 30. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem kezdenék vele semmit, mármint olyan értelembe, hogy ha akar, hódítson meg, de akkor sem esnék rögtön hanyatt. Éreztetném, hogy bejön nekem, ugyanakkor mégis érdemes eleinte kicsit távolságtartónak lenni, titokzatosnak, pontosan azért amit leírtál, hogy nehogy azt higgye, hogy néhány kedves szótól azonnal a lábai előtt heversz.

Hajráá! ;)

21/L

2014. jún. 30. 20:49
 3/3 bekaszaj válasza:

Ez tényleg nagyon nehéz ügy, eltalálni az arany közép utat ugy hogy felhívd magadra a figyelmet, mégse legyen az hogy a saját szavaiddal éljek 100. lány legyél aki elájul az olcsó bókjaitól.

Ha valóban tetszel neki, ahogy érezted, valószinuleg nyitni fog feléd. Éreztesd a szimpátiád,valamilyen formában hogy tetszel neki. Szerintem sokkal többet elérsz vele, mintha olvadoznál utána és falnád nyalcsorgatva minden szavát.

Mondják hogy a kevesebb néha több, viszont a túl kevés meg szimplán túl kevés. Aranykozepút. Nekem ez a nezopontom. Nemtudom, remélem valamiben tudtam segíteni azért. GL

27F

2014. júl. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!