Ilyen családi helyzetben lévö férfival kezdenél 25 évesen?
Ö is 25. Van egy 4 és egy 5 éves kislánya. A nagyobbik biológiailag nem az övé. 2 hónapos kisbaba volt mikor az anyjával megismerkedett, nem tudott a gyerekröl. A csaj teherbeesett töle is, ráköltözött. A kicsi 1,5 a nagy 2,5 éves volt mikor "anyuka" lelépett egy pasival. Ekkor fogadta örökbe a nagyobbikat is hogy nála lehessen.
Ezek a dolgok ami mellette és ellene is szólnak.. Rendes fiú, odavan a lányaiért. De albérletben él hónapról hónapra, nem tudom változna e ez valaha. A lányai adottak.
Én közösen akartam valakivel tervezni majd megvalósítani a vágyaimat. Nem tudom vele mire van esélyem. És hogy milyen két kisgyerekkel ebben a helyzetben
Én is értékelném.
Egyébként meg ha érzelmi alapon választasz társat, ne azt nézd, hogy kinek milye van, meg mennyit tesz bele a kapcsolatba.
Lehet nem lesztek gazdagok, de az is lehet érzelmileg többet tudna adni, mintha gazdag lenne.
figyi egyedül vagyok 3 gyerekkel
abban a szerencsés helyzetben vagyok h mind a 3 gyerek részére el tudok tenni egy kis összeget (tényleg nem sokat!) minden hónapban
szal nem biztos h nem lehet melettük spórolni!
tény nem élünk nagy lábon és minden forintot megnézek hova teszek - sőt már a nagyok is segítenek benne - hiszen ha ügyesek akkor nekik is csurran egy kis plusz :-)
egy a fontos csak akkor menj bele ha nem hagyod ott pár hónap/év múlva
nem nem a pasi, hanem a gyerekek miatt !
Szép gesztus volt tőle, minden elismerésem az övé.
Amikor 7 évvel ezelőtt a férjemmel megismerkedtem ő neki is kevés volt a keresete hónapról hónapra élt, volt egy lánya az előző házasságából, neki mindent megadott, így alig maradt pénze. De nagyon boldogok voltunk és vagyunk, 3 közös gyerkőc született, két éve saját vállalkozást alapított amit 5 éve nem néztem volna ki belőle, most már stabil anyagi helyzetben vagyunk házat vettünk hitel nélkül, van két autónk, van spórolt pénzünk, egyik gyermekünk négy és fél éves, a másik 3 és fél, a harmadik pedig 8 hónapos. Mikor megismerkedtünk a férjem a szüleivel élt, utána albérletbe kezdtük az életünket. Én vállalnám ezt a családcentrikus rendes fiút! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!