Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen családi helyzetben lévö...

Ilyen családi helyzetben lévö férfival kezdenél 25 évesen?

Figyelt kérdés

Ö is 25. Van egy 4 és egy 5 éves kislánya. A nagyobbik biológiailag nem az övé. 2 hónapos kisbaba volt mikor az anyjával megismerkedett, nem tudott a gyerekröl. A csaj teherbeesett töle is, ráköltözött. A kicsi 1,5 a nagy 2,5 éves volt mikor "anyuka" lelépett egy pasival. Ekkor fogadta örökbe a nagyobbikat is hogy nála lehessen.

Ezek a dolgok ami mellette és ellene is szólnak.. Rendes fiú, odavan a lányaiért. De albérletben él hónapról hónapra, nem tudom változna e ez valaha. A lányai adottak.

Én közösen akartam valakivel tervezni majd megvalósítani a vágyaimat. Nem tudom vele mire van esélyem. És hogy milyen két kisgyerekkel ebben a helyzetben

2014. márc. 14. 17:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
én rohadtul értékelném az ilyen pasit, de ha neked kétségeid vannak, szerintem ne menj bele, mert később a lányok sérülnének :)
2014. márc. 14. 17:24
 2/17 A kérdező kommentje:
Ên is értékelem, tudom hogy ritka rendes. Mégis vannak fenntartásaim
2014. márc. 14. 17:27
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Én is értékelném.

Egyébként meg ha érzelmi alapon választasz társat, ne azt nézd, hogy kinek milye van, meg mennyit tesz bele a kapcsolatba.

Lehet nem lesztek gazdagok, de az is lehet érzelmileg többet tudna adni, mintha gazdag lenne.

2014. márc. 14. 17:28
 4/17 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a pénz számít. Persze abból sosincs gond ha van :) de soha nem ezek alapján választottam. Most sem a gazdagságra megyek. Én sem vagyok az. De két gyerekkel n lehet spórolni, gyüjtögetni stb. De lehet ezt sem látom jól
2014. márc. 14. 17:31
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem kezdenek a pasival mert en sajat csaladot, gyerekeket szeretnek. Ilyen anyagi korulmenyek koze meg nem mernek gyereket vallalni.
2014. márc. 14. 17:32
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
Az előzőnek adok igazat.Lehet hogy bunkóságnak hangzik,de ilyen fiatalon még élni kellene az életet,én sem vágynék arra hogy más gyerekét neveljem,sőt még a közös gyereket is meggondolnám ilyen helyzetben.Ha a szíved mélyére nézel,szerintem te sem akarod ezt.De ez csak az én véleményem.Ne haragudj érte.24 n.
2014. márc. 14. 17:38
 7/17 anonim ***** válasza:

figyi egyedül vagyok 3 gyerekkel

abban a szerencsés helyzetben vagyok h mind a 3 gyerek részére el tudok tenni egy kis összeget (tényleg nem sokat!) minden hónapban

szal nem biztos h nem lehet melettük spórolni!

tény nem élünk nagy lábon és minden forintot megnézek hova teszek - sőt már a nagyok is segítenek benne - hiszen ha ügyesek akkor nekik is csurran egy kis plusz :-)

egy a fontos csak akkor menj bele ha nem hagyod ott pár hónap/év múlva

nem nem a pasi, hanem a gyerekek miatt !

2014. márc. 14. 17:41
 8/17 anonim ***** válasza:
63%

Szép gesztus volt tőle, minden elismerésem az övé.

Amikor 7 évvel ezelőtt a férjemmel megismerkedtem ő neki is kevés volt a keresete hónapról hónapra élt, volt egy lánya az előző házasságából, neki mindent megadott, így alig maradt pénze. De nagyon boldogok voltunk és vagyunk, 3 közös gyerkőc született, két éve saját vállalkozást alapított amit 5 éve nem néztem volna ki belőle, most már stabil anyagi helyzetben vagyunk házat vettünk hitel nélkül, van két autónk, van spórolt pénzünk, egyik gyermekünk négy és fél éves, a másik 3 és fél, a harmadik pedig 8 hónapos. Mikor megismerkedtünk a férjem a szüleivel élt, utána albérletbe kezdtük az életünket. Én vállalnám ezt a családcentrikus rendes fiút! :)

2014. márc. 14. 17:41
 9/17 anonim ***** válasza:
22%
Kedves tőle, hogy nevel 2 gyereket, akiből az egyik nem is az övé, de én nem szeretnék vele lenni.
2014. márc. 14. 17:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Vérezne a szívem, de nem bírnám. Én saját családot, saját gyerekeket szeretnék, és egy férjet, akivel közösen építjük az életet. Neki már eleve determinált az élete: két gyerek adott, hónapról hónapra él, albérlet. Ilyen körülmények közé nem fér még 1 gyerek, meghitt együttlét, amikor csak ti vagytok. Minden fiatal pár élete úgy kezdődik, hogy először egymással élnek, megtapasztalják a világ dolgait, aztán jön a többi. Ti sosem lesztek csak ketten, sosem tudtok majd "önzőek" lenni, és elutazni valahova romantikázni, mert se pénz, se mód nincs rá stb. Nyilván ha már piszkál ez a gondolat, akkor te is tudod mennyi hátulütője van egy ilyen kapcsolatnak, akármilyen rendes ember is a fiú. Nem 35-40 éves nő vagy, akinek már meg kell alkudnia, ha pasit akar maga mellé, hanem fiatal, aki előtt még ott az egész élet és megannyi lehetőség. Én biztos nem hagynám, hogy valaki más múltbéli lépései gyakorlatilag egy az egyben meghatározzák az én életemet is, sajátot akarok kreálni valakivel.
2014. márc. 14. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!