Hogyan kezdenél új életet ebben a helyzetben?
Tegyük fel, hogy fiatalon lettél anya, lett 4 gyereked. Persze akkor még minden szépnek tűnt, azt gondoltad bírni fogod, és hogy nincs más dolgod az életben mint a gyerekekkel otthon ülni, miközben ott van előtted az élet. Éjszaka azt álmodod, hogy milyen jó volt bulizni, élni az életet fiatalon, amikor még nem voltak gyerekek. Van férjed. De túl sok a dolgod, a munkádat sem szeretnéd ott hagyni, élni szeretnéd az életet, de természetesen a családtól sem tudsz megválni. Mit tennél? Hogyan kezdenél így új életet? Mit hagynál ott?
U.I: Ez nem velem történt, csak annyi ilyet hallani... :(
Hááát, ha az embernek szerencséje van és egy normális férje, az ember elküldi az asszonyt tombolni úgy fél évente. Erre jó példa egy barátnőm, akit mi babysitteltünk legutóbb. Félévente kiszabadul a 3 gyermekes anyák szerepéből és bomba nőként szórakozik....Ha valaki igazán szeret valakit és fontos neki a másik boldogsága, nem elhagyja, hanem segíti. Ez egy módja...és semmit, senkit nem kell elhagyni.
Én nem nagyon tudom ebbe a leírt helyzetbe képzelni magam. Pedig engem is megcsaltak nagyon csúnyán. Mégsem tudok így gondolkodni. Valószínű azért mert az én férjem akit a csalás után fordított felém az élet inkább elzavar érezzem magam jól, minthogy depizzek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!