Van itt olyan nő akinek a férje nevén van a ház ahol élnek? Ilyen esetben hogyan tudom magam megvédi az eseteleges pofára eséstől? Ti mit tesztek vagy tennétek ilyen helyzetben, hogy megvédjétek magatokat?
Sajnos nincsen sok pénzem, csak 2 millió forintom, ezt bele is fogom adni a ház árába, erről papírt is szeretnék írni majd, ha véletlen mennem kell, akkor ezt megkapjam. De ezen kívül ha én még ha fizetem a számlákat, házimunkát végzek, beleadom a szívemet a házba, akkor is csak azt a 2 millió forintot kapom majd csak vissza.
Gondolkozok rajta, hogy rakok majd félre pénzt és majd veszek magamnak egy saját kis lakást, majd ha nem lesz rá szükség akkor kiadom albérletbe. Ez anyagi biztonságot nyújtana számomra.
Hát te igencsak optimistán állsz a jövőhöz.
Nem bántásból írtam.
Ne csak szeress,hanem írj is papírt 2 millió forintról,amit beleadsz a házba,mert pofára eshetsz.
Amúgy azt nem értem,ha a férjeddel vagy együtt,akkor elemi,hogy közösen fizessétek a számlákat,még ha övé is a ház nagyja.
Mivel ha te fizeted az összes számlát nem egy feleséggel,hanem egy albérlővel vagy egyenlő.
Jaj megint te.. NEM nem kapod meg a ház felét, mert nincs pénzed! Előbb még 2 milla se volt...
"rakok majd félre pénzt" Ha ilyen jól keresel, akkor lenne több megtakarításod, mert mire egy garzont is tudsz venni, elég sok idő eltelik
Írsz még 3 kérdést, és már 6 millád lesz.
Kislány, miért gondolod, hogy 20 évesen, az asztalra SEMMIT le nem téve jár neked valami? A szádon kívül, persze.
Gürizz, kuporgass legalább 10 évig, oszt meglátod, mire futja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!