Ilyen családi helyzetben lévö férfival kezdenél 25 évesen?
Ö is 25. Van egy 4 és egy 5 éves kislánya. A nagyobbik biológiailag nem az övé. 2 hónapos kisbaba volt mikor az anyjával megismerkedett, nem tudott a gyerekröl. A csaj teherbeesett töle is, ráköltözött. A kicsi 1,5 a nagy 2,5 éves volt mikor "anyuka" lelépett egy pasival. Ekkor fogadta örökbe a nagyobbikat is hogy nála lehessen.
Ezek a dolgok ami mellette és ellene is szólnak.. Rendes fiú, odavan a lányaiért. De albérletben él hónapról hónapra, nem tudom változna e ez valaha. A lányai adottak.
Én közösen akartam valakivel tervezni majd megvalósítani a vágyaimat. Nem tudom vele mire van esélyem. És hogy milyen két kisgyerekkel ebben a helyzetben
A férjemmel a válása után jöttem össze, akkor 35 volt. Kötelességtudatból sok évig nem merte meglépni a válást, pedig már az esküvőn is menekülhetnékje volt, nem volt egy átgondolt az a házasság. De tegyük fel, hogy 25 évesen meglépte volna és akkor találkozunk.
Akkor volt egy gyereke (van is), Trabant jellegű kocsija és önkormányzati lakásban szűkölködtek hárman. Tehát mondhatjuk, hogy anyagilag semmije nem volt.
Viszont volt valamije, ami a jövőjére nézve a legjobb befektetés - ambíció, tettvágy és szorgalom.
Gyerek mellett (felváltva voltak otthon vele!) tanult, iskolákat végzett, amikor volt munka, akkor elvállalta, bármi is volt az.
Ezzel a hozzáállással eljutott odáig, hogy mára magyar viszonylatban kiemelkedő fizetése van, végzettségeket is megszerezte. Most nyelveket tanul, mert eddig az kimaradt.
Tehát ha valakiben van tenniakarás, az bármilyen helyzetből ki tud törni és fel tud emelkedni.
20 évesen ott tartott, hogy besikerült egy gyerek egy instabil (havonta szakítás, összejövés, stb) kapcsolatba, a családjával elmérgesedett a viszony, tehát még szülői támogatás se volt. Szakmunkás végzettség.
Vállalta a felelősséget a gyerekért, leérettségizett estin, munka mellett, majd később lediplomázott. Volt takarító, autószerelő, segédmunkás, értékesítő, piaci árus (zöldséges, tehát hajnali keléssel), sokszor két nyolc órás munkája volt egyszerre.
A válása után se állt valami jól, mert akkor már annyira menekülhetnékje volt, hogy inkább a vagyon nagy részét is hagyta, csak mielőbb szabaduljon. A gyerekről továbbra is gondoskodott. Ennek 6 éve, azóta - mondanám, hogy szerencsére, de az kevés volt benne, tudatos tervezés, munka több - nagyon jó anyagi körülmények között élünk, közös gyerek úton. Fel tudunk mutatni vagyont, megtakarítást is.
Nekem a hozzáállása volt mérvadó, nem a pillanatnyi anyagi helyzete - nem bántam meg semmilyen szempontból.
Nem, semmikeppen.
En sajat csaladot szeretnek olyasvalakivel, akinek nincsenek mastol gyerekei. Biztos aranyos es kedves, de nem egy "hasznalt" ferfit szeretnek magamnak (a volegenyemnek es nekem sincs mashonnan gyerekunk).
Már a kapcsolatotok úgy kezdődött, hogy ilyen helyzetben volt a párod. Te akkor mégis valamiért belementél. Ezt mérlegeld.
Csúnyán hangzik, de én ilyen fiatalon nem tudnám elképzelni, hogy közös gyermekünk legyen valahogy...
Egyszerü leszek es durva:
Ha neked az a baj, hogy alberletben el, meg küzd a mindennapokert, mint igen sokan, akkor inkabb a hazasodna a gazdag reszen kell keresgelned.
Ö meg talal olyat, akinek nem az anyagi helyzetevel vannak fenntartasai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!