Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél nős férfival?

Figyelt kérdés
Ha amúgy minden tekintetben megfelelne neked, akadályozó tényező lenne a gyűrű az ujján? Ismertek olyan férfit aki elhagyta a szeretőjéért a feleségét?
2013. jan. 19. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/111 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

Számtalan ismerősöm van, aki házas emberrel kezdett ki. Évek óta van viszonyuk, de egyik sem válik el.

A "kényelmesből", akár mennyire is rossz néha, nehéz kiszállni!

2013. jan. 19. 20:44
 2/111 anonim ***** válasza:
80%
En nem kezdenek nos ferfifvel.Gondolj csak bele hogy neked hogy esne ha a te ferjed jarna mas nokhoz.Sztem nagyon ritka aki elhagyja a feleseget foleg ha mar gyerek is van.
2013. jan. 19. 20:46
 3/111 anonim ***** válasza:
82%
nem. akármennyire kikacsingat a férfi én tiszteletben tartom a házasságot. És ellenkező esetben sem köszönném meg egyéb nőknek, ha gondom lenne a házasságommal és elcsábítanák a férjemet. Gondolj erre...
 4/111 anonim ***** válasza:
81%
nem. épp ezért nincs is személyes tapasztalatom. de láttam az anyukámét. egy életre tanultam a példájából.
 5/111 anonim ***** válasza:
88%

Ismerek olyan férfiakat akik a szeretőt választották. A közös bennük, hogy az akkor tették ezt, amikor a feleség rájött és kidobta.

Egyébként nem kezdenék nős férfival. A fehérneműmmel sem közösködöm, akkor egy férfival miért tenném? Nem bírnám elviselni a tudatot, hogy egy órával ezelőtt még más nővel volt. A bujkálás sem az én stílusom.

2013. jan. 19. 20:47
 6/111 anonim ***** válasza:
77%
2-es vok.Na meg magadat is lehet megkimeled egy nagy csalodastol ha elkezdesz tervezgeti aztan nem lesz belole semmi.
 7/111 anonim ***** válasza:
62%
Nekem volt, igaz nem nős, csak élettársa volt, én persze totál bele voltam esve, nem hagyta ott értem, aztán később mással is megcsalta, mikor nagy nehezen kiléptem ebből az egészből, azért a csajért sem hagyta el a barátnőjét, azóta is együtt vannak és nyilván most is van mellette más is.
 8/111 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos ismerek olyat aki elhagyta a feleségét a szerető miatt,de gondolj bele,ha a feleségét elhagyta könnyen,lehet hogy a szeretőjét is el fogja.Amúgy szerintem csak nagyon kis százaléka a férfiaknak hagyja el a feleségét,kényelmes nekik a szerető+ feleség felállás.Voltam sajnos én is szerető,sőt olyan is akiért elhagyták a feleségüket,de nem volt tartós egyik sem.Most feleség vagyok,és remélem hogy senkiért nem hagyna el a férjem.Nem a legjobb ilyen kapcsolatba bonyolódni.
2013. jan. 19. 20:48
 9/111 anonim ***** válasza:
34%

Ismerek ilyet, elhagyta a feleségét a szeretőjéért. És a szerető lassan 25 éve a felesége!

Szóval az, hogy valakit elhagy, nem jelenti, hogy mindenkit el fog.

Nem tudom ezeket a dolgokat ki találja ki. Akinek ez kipattan a fejéből az biztos élete első párjával van a mai napig.

2013. jan. 19. 20:50
 10/111 anonim ***** válasza:
23%

Ja és a gyerekük akkor még nem volt meg, terhes volt a felesége. Amikor elhagyta, akkor a szeretőnél is volt már gyerek, nem is egy, azt mondta azért várt eddig, mert nem akarta cserben hagyni a feleségét, de utána nem bírta, nem őt szerette. A felesége visszavárta, mindig, nem ő dobta ki.

Szóval azért nem lehetetlen az ilyen.

2013. jan. 19. 20:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!