Miért van ennyi bánatarcú lány?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy lehet látni őket városban, főleg nyáron, csinosak, de az arcúk... mintha folyamatosan gondterheltek lennének, undor van rajtuk, báantosak.
Nem sok vidám lányt, mosolygós csajszit látni, inkább olyan lányokat, akinek az arckifejezésén rajta van az élet súlya, gondjai.
Ilyenhez még jóhogy nem mennek annyira a fiúk. Vagy ha mennek, az a lényeg, hogy nem vonzó.
2014. jún. 28. 17:50
2/9 anonim válasza:
Milyen szép is, hogy qurvára nem azért mosolyognak, hogy a kedvünkre tegyenek.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát de én se életunt arccal járok, és minek örüljenek?
Miért ne? Ne azt mondom, hogy nekem :D , de nem kell ilyen bánatarccal mászkálni szerintem.
2014. jún. 28. 17:55
4/9 anonim válasza:
Nincs jó élet itthon, erőltetett az éjszakai élet is, lehetne sorolni.
6/9 anonim válasza:
Rólam azt hiszik hogy fogyi vagyok mert képes vagyok egyedül is nevetni,mosolyogni úgy hogy nem történt semmi :X :3 xd
9/9 anonim válasza:
Mit mosolyogjanak? Lehetnek gondjaik, nekem pl. néha csak az, hogy " a pikszáért van ennyire meleg már megint" vagy "hol a retekben van a villamos, hát nem igaz" vagy bármi. :D
26N, bánatos arcú:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!