Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tovább? Mikor jön el...

Hogyan tovább? Mikor jön el az idő szerintetek? Extra félős eset!

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel elkezdtem ismerkedni. Nagyon jó a viszonyunk, tudja, hogy én többet érzek barátságnál és el is fogadja, de ő még soha nem volt szerelmes, így neki nehéz megváltoznia, de nyitott rá idővel, ha a sors is így hozza. Régebben félt velem kettesben találkozni, így nem is zavartam ilyen kérdésekkel. Tegnapi beszélgetésem során vele viszont bejelentette, hogy szerinte benne is kezd megmozdulni egy szikra. Esetleg mikor lenne a megfelelő alkalom, hogy újra megpróbáljak vele beszélgetést kezdeményezni személyesen? Nem akarok nyomulni, örülök, hogy idáig eljutottam. Viszont annyira rossz, hogy csak online tudok vele beszélni, pedig messze se lakik.

2014. jún. 28. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Lassan járj, tovább érsz.:)
2014. jún. 28. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Húha, ez nehéz lesz, de mivel úgy látom szereted, segítek:

Valószínü, már sokat gondol rád és belül várja, hogy keresd, de ö persze csakazértse keres..

Jól látod, nem szabad letámadni, mert "vallásos" típus.. :-D

Legközelebb pl. ma este legyen nálad: egy kis csoki (semmi masni meg giccses képeslap), virág (nem 20ezres csokor, csak egy pici kis cuki szép szál valami, szigorúan nejlon nélkül!!!! :-D ), apró bókok, mosoly és a legfontosabb: figyelem és idövel aljas kis érintések (kéz,arc,nyak,váll,ölelés)..

Hidd el, általánosan elmondható, hogy 10-40ig ez az álmunk, csak túlkombináljuk.. :-D

A hely legyen nyilvános, így nem fél majd veled lenni!

Sikeres kiolvasztást, majd írd meg mi lett!!! :)

23L

2014. jún. 28. 15:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Pedig a legjobb lenne, ha minél több időt töltenétek együtt SZEMÉLYESEN. Valahogy szorgalmazd ezt! Ne nyomulj, csak beszélgessetek, ismerkedjetek, oldódjatok egymás társaságában.
2014. jún. 28. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!