Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincs több ilyen kommuni...

Miért nincs több ilyen kommunikatív, játékos lány?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismerkedtem egy lánnyal, aki sajnos messze lakik. De komolyan az utóbbi években nem ismertem meg ilyen lányt:

Ő nagyon beszédes. Komoly témákról is tudok vele beszélni bármikor, de iszonyatosan játékos is, vidám is. Nem arra vár, hogy csak én tartsam fent a beszélgetés menetét, hanem mondja magától a dolgait, véleményt alkot értelmesen, és közben vicces is. Érdeklődik is felém. Én ios felé. Napi dolgoktól kezdve a szexualitáson át mindent megbeszélünk. Nagyon más , mint a kortársai (16 éves). Nem ununk rá egymásra több hónapja.

Egy a gond vele: nem mer találkozni velem, fél, h elveszne a varázs. :S :-D Te mit tennél?

2014. jún. 28. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1. nincs igény rá, azért.

2. nem éri meg, kihasználnak.

3. idegesítő tud lenni huzamosabb idő után.

4. az előző három együtt.

2014. jún. 28. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:

részemről: 2. nem éri meg, kihasználnak.

sajnos nekem visszaéltek ezzel, nagyon durván, azóta nem vagyok ilyen.

2014. jún. 28. 14:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Megértelek titeket lányok. Igen, sok a kretén férfi. Ám én sosem használnám ki ezt a lányt, lelkitársakká váltunk hamar. Egyszerűen felnézek rá, ellenére, hogy más generáció vagyunk, én már huszonéves vagyok javában.
2014. jún. 28. 14:40
 4/11 anonim válasza:
Szerintem megérti ő csak tényleg fél ezektől. Elhiszem. De valahogy tudatnod kell vele, hogy ez nem így van a te esetedben, hanem igen is másképp. Hiába a komolyság ennyi idősen, ha aztán soha nem mer, majd találkozni másokkal. Főleg veled, vagy férfiakkal.
2014. jún. 28. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet, csak ennyire nincs önbizalma. Határozottan közölni kell vele, hogy tovább akarsz lépni, ha nem hajlandó veled találkozni, nem tudsz mit tenni, mert ez így egy helyben toporgás!
2014. jún. 28. 14:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Igen #5-ös, én is felhoztam már neki, de komolyan nem mer. Attól fél, hogy nem működne a dolog élőben köztünk, meg úgyis majd 200 km van köztünk. Mondjuk a távkapcsolatban én sem hiszek, de egy sima találkozás beleférne, az eldöntené. De nem meri, azt mondja: "most így olyan tökéletes." A lányt rengeteg dologba bevezettem írásban a szexualitásba is. Még érintetlen. De nagyon kíváncsi e téren is. Lehet, h csak kihasznál?
2014. jún. 28. 14:49
 7/11 anonim ***** válasza:
ne gondold már javában huszonévesen, hogy majd egymásra találtok egy 16 évessel, úristen... még jó, hogy nem mer veled találkozni.
2014. jún. 28. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:
a kedves kérdező kicsit későn érő típus akkor, hány évesek vagytok?:)
2014. jún. 28. 15:01
 9/11 A kérdező kommentje:
#7: én nem kor alapján skatulyázom be az embereket, a lányokat sem. Ismerek huszonéves lányokat, akik sehol sincsenek szellemi, lelki, érzelmi szinten 16-17 éves lányokhoz. Szóval butaság lenne ez. Vagy te pl örülnél annak, ha meghívnának egy partira, ahol ezer éve nem látott ismerőseid lesznek ott és kiderült, hogy legalább 25 éves emberek mehetnek be, miközben meg te mondjuk pont 24 vagy? Csak a korra hoztam egy példát, érted. :) Én mindig is komolyabb voltam a koromnál, ez nem sablon szöveg, de engem tényleg kikészítenek a mai felszínes tinik, de még a középkorosztály is. Rühellem a birkaságot.
2014. jún. 28. 15:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért, de én is örülnék neki, ha több ilyen lenne.
2014. jún. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!