Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincs több ilyen kommuni...

Miért nincs több ilyen kommunikatív, játékos lány?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismerkedtem egy lánnyal, aki sajnos messze lakik. De komolyan az utóbbi években nem ismertem meg ilyen lányt:

Ő nagyon beszédes. Komoly témákról is tudok vele beszélni bármikor, de iszonyatosan játékos is, vidám is. Nem arra vár, hogy csak én tartsam fent a beszélgetés menetét, hanem mondja magától a dolgait, véleményt alkot értelmesen, és közben vicces is. Érdeklődik is felém. Én ios felé. Napi dolgoktól kezdve a szexualitáson át mindent megbeszélünk. Nagyon más , mint a kortársai (16 éves). Nem ununk rá egymásra több hónapja.

Egy a gond vele: nem mer találkozni velem, fél, h elveszne a varázs. :S :-D Te mit tennél?

2014. jún. 28. 14:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#8: mondom, a lány 16 éves engem pedig húszas éveim közepe körül keress.
2014. jún. 28. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!