Hány éves korig mondjuk azt valakire, hogy "fiú" vagy "lány"?
Figyelt kérdés
Általában a 20 éveseket még fiúnak/lánynak nevezik, de ezután meddig? Hány éves kortól nő/férfi.
És a "srác" szót hány éves korig mondják. Halottam olyat, hogy 30 évesre már nem mondjuk, hogy srác, de olyat is halottam, hogy 33 évesre mondták.
2014. jún. 28. 15:59
2/7 anonim válasza:
Szerintem mikor már benőtt az esze lágya akkor férfi. Vagy mikor már barátnője van vagy felesége. Egy lány meg, hogy mikortól nő azt nem tudom, de azt tudom, hogy akkortól asszony mikor már férjhez ment.
3/7 anonim válasza:
Szerintem érettség kérdése. Nyilván 33 évesen még nem viselkedett felnőttként, ezért nevezték srácnak.
4/7 anonim válasza:
Nincs behatárolva. Tudod ránézel és automatikusan tudod mit kell rá mondani. Ez pedig azért is jó mert ha rosszul tippeled a kort és lebácsizol egy 40-es férfit megsérted. ;)) Hagyatkozz a szemedre.
5/7 A kérdező kommentje:
Jó nem bácsizok le egy 40 évest, de fiút sem mondanak rá.
Viszont 26 éves van, hogy fiúnak hívja magát.
Ezért gondoltam, hogy van egy kb. határ. Pl. 25 vagy 30.
2014. jún. 28. 16:22
7/7 A kérdező kommentje:
*hallottam
rosszul írtam a kérdésben
2014. jún. 28. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!