Erdekelne a velemenyetek. Beleszerettem a tanaromba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez egy felnött suli,nyelviskola.Kb egy idösek vagyunk.Tetszem neki,ezt latom rajta.Ertekeli a szorgalmam,tudasom is.Mosolygason es aktiv orai munkän kivül mit tegyek,hogy ö kezdemennyezzen?2014. jún. 27. 20:00
11/13 anonim válasza:
:)
Majd elmúlik:) Én is belezúgtam a tanáromba, aztán el is múlt. Pláne, hogy egy éve nem is láttam
De tavaly ilyenkor hajjaj, mint egy tizenéves csitri:) Ne kérdezd milyen órát tartott:D:D de ezzel a kórsággal nem csak én vagyok így a fősulin
12/13 A kérdező kommentje:
Te sosem szoktal tevesen irni,mert gyorsan gepelsz?
2014. jún. 27. 20:19
13/13 A kérdező kommentje:
Vege.Tegnap volt az utolso ora.Tudta,hogy tetszik nekem es azt is,hogy szerelmes lettem bele.Ora utän odamentem hozzä es ö finoman leräzott.Közben lättam,hogy szomoru a dolog miatt,de nem tehetett mäst.Tul komplicirt lett volona ez a dolog.Sajnälom.Remelem,hamar elmulik ez a szar erzes.
2014. júl. 18. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!