Mi a véleményetek a kézcsókról?
Figyelt kérdés
Illetlenség ha ismeretség nélkül a férfi megcsókolja a nő kezét? Mit jelenthet?2014. jún. 22. 18:31
1/10 anonim válasza:
Két lehetőség van:
1. régimódi
2. vámpír, aki 110 éves
3/10 anonim válasza:
1., próbál udvarias lenni.
2., lekezeli a nőt ezzel a 150 éves hagyománnyal. (A férfi megadja az udvariasságot, de a nő alatta van.)
Első körben nehéz eldönteni ki mire céloz vele. :)
4/10 anonim válasza:
hát elég gáz.. én néha adtam barátnőm kezére mikor megölelt de ennyi.. eszembe nem jutna idegenek kezét csókolgatni. legyen már eszed ?!.. ki tudja hol volt előtte a keze mikor mosta meg.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor most mi az igazság, tényleg a felsőbbrendűség miatt teszi? vagy csak azért mert tiszteli a nőt? de azt nem értem, hogy egy idegen nőt, tényleg miért kell a kezét megcsókolni, hisz csak 4 mondatot beszéltek eddig. Jó lenne tudni, hogy mi volt a valós szándék.. vagy mit szeretett volna ezzel mutatni,üzenni :)
2014. jún. 22. 18:40
6/10 A kérdező kommentje:
Nem idősebb férfiról beszélünk :)
2014. jún. 22. 18:41
7/10 anonim válasza:
A nagypapámnak simán elnézek ilyeneket.
Egyébként én tudod kit szoktam kizárólag kézen csókolni? A komoly barátnőim anyukáit, amikor bemutat engem neki és először találkozunk. Ők bírják. Csajozásnál próbáltam, oda sz*.ar ötlet.
3: Mi a fa-.szom az, hogy lekezeli, lenézi a nőt?
Fordítsd már meg egy kicsit! Csókolj kezet egy férfinak! Na, most ez a te fejedben azzal lenne egyenlő, hogy lenézed azt a férfit?
8/10 anonim válasza:
Ezt a mai világban rendszerint a nyálas emberek szokták csinálni, akik behódolni akarnak a nőnek, hogy utána leigázzák. Undorító.
9/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon édes, de ne rendszeresen. Néha aranyos, ha a srác megcsókolja a barátnője kezét. Szerintem. én szerettem.:)
10/10 anonim válasza:
A kézcsók NEM jelenti a férfi felsőbbrendűséget. Nézd a testtartást, a férfi meghajol, fejet hajt a nő előtt, a nő ugyanott tartja a fejét, nyújtja a kezét (ha nyújtja, mert ugye ez a hölgy választása, bár adott esetben modortalanság), ezzel a nő iránti tiszteletet és alázatot fejezi ki. Eredetileg nem is férfi-nő kapcsolatban alakult ki, hanem a papi előljáróknak adtak kézcsókot. A kézfogásnál egyik fél sem hajol meg, egyenrangú felek, hozzátartozik az erős kézfogás.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!