Erdekelne a velemenyetek. Beleszerettem a tanaromba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez egy felnött suli,nyelviskola.Kb egy idösek vagyunk.Tetszem neki,ezt latom rajta.Ertekeli a szorgalmam,tudasom is.Mosolygason es aktiv orai munkän kivül mit tegyek,hogy ö kezdemennyezzen?2014. jún. 27. 20:00
4/13 anonim válasza:
Nemlehetne hogy elmenjetek az északi sarkra a trolkodásotokkal.
5/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem ez egy normälis oldal,ahol kerdezni lehet es megprobälnak normälis välaszt adni.De sajnos sok a primitiv agyu ember.
2014. jún. 27. 20:10
6/13 anonim válasza:
mindenhol vannak gyökerek...
meddig fogsz még oda járni? ha nem sokáig akkor én várnék amig be nem fejezed:) ha még egy jó ideig akkor haladj előre az anyaggal és kérdezgess tőle aztán a többi csak alakul
7/13 anonim válasza:
Nem, nem az a primitív agyú, aki felnőtt létére nem tud kapcsolatot kezdeményezni, helyesen írni, hanem az, aki egy idétlen kérdésre idétlen választ ad...
8/13 A kérdező kommentje:
Mar csak harom het kb.Heti ketszer.Pontosan azt teszem amit irtal.Mindig szereti söt követeli,hogy ora elejen kerdezzünk.En kerdezek is.Mäst nem teszek.Gondoltam varok az utolso oraig aztan meglatjuk.
2014. jún. 27. 20:14
9/13 anonim válasza:
Á az örök kérdés, hogy mit tegyek, hogy ő kezdeményezzen. :P Ásetleg hívd el egy valamire, mert nem értesz valamit kristálytisztán. Ééérted? Aztán ha azt tisztáztátok folyhatnál széépen bele valami más témába, majd blablablabla.
10/13 A kérdező kommentje:
Egyböl tudtam,hogy a kezdemenyezzent rosszul irtam,de nem akartam az egeszet ujra irni,javitani meg nem lehetett.
2014. jún. 27. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!