Mi a véleményetek? Miért nem akarhatom eléggé?
Ismerkedek már "régóta" egy lánnyal.
Kb 4-5 alkalommal találkoztunk is, volt programunk egész napos is, én elvoltam vele.
Tudom hogy ő kapcsolatot szeretne, és tudom hogy belém zúgott de én nem tudom mit akarok.
Akarom őt csak nem akarom elsietni, beleugranék de érzem nem menne ez nekem.Nem miatta, hanem miattam. Az eddigi barátnőim mindenért veszekedtek, balhéztak. Ott tartottak hogy nem "mehettem" bulizni illetve nem beszélhettem lányokkal. Ezt nem akarom, a szabadságom.
Igazából nem tudom miért de anyámnak is megmutattam a lányt, és bejön neki. Forgok, pörgök a lányon hogy mi legyen, mert nem akarom őt váratni. Esküszöm nem tudom mi van mert nincs olyan hogy nem akarnám csak képtelen vagyok dönteni. Úgy kimondanám hogy vele akarok lenni de nem merem.Úgy sajnálom de akkor sem akarom.Mondtam neki hogy szeretsz? Azt mondta igen, kérdezte hogy én utálom, mondtam neki szeretem olyan jól esett abban a pillanatban.
Nem tudom mit tegyek vele kapcsolatban. Mi a helyes??
22F
ha sokáig rágódsz akkor túllép rajtad és végül megbánhatod...ha kapkodsz és elsieted megbánhatod...ha tényleg szeret és te is szereted, megtaláljátok a közös hangsúlyt, megtartjátok amire szükségetek van akkor boldogok lehettek! ne a volt barátnőidre alapozz! ez a lány lehet végre aki mellett boldog lehetsz és aki elfogadja mindazt amit az előzők nem!
Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
ajánlom figyelmedbe, talán pont a benne rejlő tudásra van szükséged ahhoz, hogy ezzel a lánnyal életed végéig boldog legyél :) mi nem dönthetünk helyetted, csak segíthetünk meghozni a döntést...
Figyelj, nem érzed azt ami kell. Szerintem ez teljesen rendben van. Ha nem lógtok egymás szájában,illetve te nem tudsz rajta lógni és minden órában rágondolni,akkor FELEJTŐS.
Ha már most bizonytalan vagy, NEHOGY BELEVÁGJ VELE bármibe is!
A leírásod alapján a napnál is világosabb hogy össze akarsz vele jönni.
Honnan tudod hogy ő nem biztosítana neked kellő szabadságot? Nem minden lány egyforma.
Ha nem csinálsz semmit, csak szenvedtek mind a ketten. Legalább az esélyt add meg neki! Ki tudja, lehet ez lesz életed legjobb kapcsolata, ha meg sem próbálod sosem derül ki. Szerintem még mindig jobb megoldás, mintha élből elutasítanád.
Úgyhogy kapd fel telefont barátom, aztán szedd össze azt a csajt még mielőtt késő lesz! :)
25/F
Köszi mkinek!
Megmondtam neki hogy akarom őt nagyon, de kapcsolat még nem kell mert most másztam ki belőle nem olyan régen.
Nem tudom mit gondol, de egyébként szeretem őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!