Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi baja lett velem?

Mi baja lett velem?

Figyelt kérdés
1 hónapja ismerkedtem meg egy fiuval egy clubba. azóta 6-szor talalkoztunk és abból 2-szer átjött.minden jó volt úgymond összejöttünk és lefeküdtem vele. már 1 hete nem láttam. csak mondja hogy így meg úgy hiányzom de túl sok az edzése. félek hogy csak kihasznált és ami mégrosszabb hogy nem ír vissza már 1 napja csak megnézni. nemtudom mit csináljak. nagyon rossz szinte depressziós vagyok miatta hogy mért lehettem ilyen hülye hogy belementem ebbe. (szűz voltam) adjatok tanácsot kérlek de ilyen rosszindulatból. beleszerettem az a baj.:(

2014. jún. 26. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Megszívtad. Ennyi.
2014. jún. 26. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:

ezt nevezik sz*r ügynek.

bár szopás lett volna ;) :DDD

16L

2014. jún. 26. 15:15
 3/7 A kérdező kommentje:
úgy akartam írni hogy ne rosszindulatosat küldjetek eléggé kivagyok ígyis. csak még azt nem értem hogy mért mondja meg mi a baja:(
2014. jún. 26. 15:45
 4/7 anonim válasza:
mennyire ismered? tudod hol lakik? ezt szerintem meg kéne személyesen beszélnetek ha ő is és te is ráérsz és mondd meg neki hogy rosszul vagy ez miatt 19/F
2014. jún. 26. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdezzél rá egyenesen: Kihasználtál csak? Bármi ami ideges reakció erre az hazugság. A nyugodt felelet az igazság. Remélem van ennyi emberismereted, hogy felismerd mikor milyen az ember. Fájni fog, de az élet szenvedés. Bocs. Persze a szenvedés nem feltétlenül kell, hogy rosszat jelentsen, de ahhoz, hogy ne így legyen kell némi érettség. A rossz után jó jön, és vissza, körbe-körbe, születés és elmúlás, egyszer fenn aztán lenn. Duális világban élünk, de a dualitás mögött ott a semleges erő ami ezt mozgatja, és csak rajtad áll, hogy milyennek éled meg a dolgokat.
2014. jún. 26. 22:32
 6/7 anonim válasza:
Nézd csajszi egy srác márcsak ilyen fafelyü barom aki minél hamarabb tulakar rajta leni.énis azt mondom hogy ird meg neki hogy egy szemét láda amiért kihasznált.vagy meny el hozá személyesen.èn azt mondom sírd ki magad szedösze magad áj fel nemkönyű de képesvagyrá nem a tehibád.találsz majd gy rendes srácot. ez egy tanulság hogy majd elmondhasd a lányodnak.sok sikert és eröt kivánok.
2014. jún. 26. 23:55
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat!! tegnap végre hajlandó volt írni és valami munka volt a háttérbe az edzése után. lecsesztem hogy mért csinálta ezt velem és hogy ő mit szolt volna ha én csinálom ezt. többször bocsánatot kért és megígérte hogy többet ilyen nem lesz és bízzak benne. remélem mostmár minden rendben lesz:)
2014. jún. 27. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!