Miért változott meg ennyire? Lehet velem valami baja? :/
Kimutatta, hogy tetszem neki, láttam rajta, hogy kedvel, sok mindent megbeszéltünk, elárult nekem olyasmiket, amit senki másnak talán, szóval eléggé bizalmas/személyes lett a kapcsolatunk. Mikor kettesben voltunk, nagyon zavart, feszült volt, szemcsillogás, nagy mosoly, tipikus kisfiús tekintet. Aztán megváltozott. Mostanság szinte nem is beszélünk. Miért?
Én nem akarok tőle semmit (ha nem lenne barátnője más kérdés), de azért nem ezt vártam tőle, hogy így elhidegül.
Mi a baja? Nem bántottam meg, se semmi.
Miért akart akkor jóban lenni velem, mire volt jó ez az egész, ha most meg így viselkedik?
Olyan jóban voltunk, valamelyik nap még váltottunk is pár szót. Aztán meg nem köszön az utcán+a levelemre se válaszol.
Olyan nehéz kinyögnie, hogy mi van?
Kedves kérdező!
Ha jól olvastam, akkor egy fiúról van szó.
Szerintem a háttérben az van, hogy amint említetted, van barátnője... nos lehet, hogy látott benned egy új kapcsolatot, egy új célt, valami jobbat, mint a másik lányban, de úgy érezte, hogy nem kap viszonzást és ezért inkább elhidegült. A másik tippem az lenne, hogy a közeledéstől ijedt meg, vagy talán a barátnő is a dolgok hátterében van és ő fogja vissza a fiút bizonyos "pszichológiai kényszerítő eszközökkel". Csináltam én is ilyet, hogy amikor éreztem, hogy nincs esélyem inkább hagytam az egészet, ez egy szemétség volt a részemről, de ha kiderítettem az igazságot és nem jött volna össze, egyszerűen kényelmetlen lett volna számomra, ugyanazzal a személlyel ugyanannyit beszélgetni, mint régen... Na de nem térek ki, a gond a te esetedben az, hogy mivel eléggé eltávolodott már tőled, ezért ugyanazt a kapcsolatot és kötődést nem szerzed vissza, ami régen volt. Másik probléma, hogy lassan fogod csak visszaszerezni a bizalmát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!