Nagyon hiányzik, de ő nem foglalkozik velem. Nem tudom mi a baja. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Kavartam egy sráccal,akivel eleinte minden jó volt, jókat beszélgettünk,elvoltunk egymással,aztán valami történt,és azóta nem tudom mi van vele. Pont ma volt egy hete,hogy utoljára beszéltünk. Pedig azt mondta hogy velem akar lenni.. Nem értem mi történhetett vele. Hiába írok neki,nem válaszol semmire,csak elolvassa.Lehet,hogy a volt barátom kavart be féltékenységből? Mondhatott neki valamit? Segítsetek,nagyon hiányzik. Minden nap látom,mert egy suliba járunk,de eddig úgy voltam vele,hogy ő a fiú,meg ha baja van úgyis elmondja magától. Nem is mernék odamenni hozzá..Mit csináljak?:/2014. ápr. 9. 23:18
1/1 anonim válasza:
Menj oda. Abból semmi baj nem lehet. Ha 1 hete nem beszéltek... akkor csak úgy lehet ha személyesen beszélitek meg, hogy mi a problémája. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!