Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudunk csinálni, ha az ex...

Mit tudunk csinálni, ha az ex és az új párja velünk foglalkozik?

Figyelt kérdés

Az én exem elég közel lakik hozzánk. Miattam költözött ide, mikor még együtt voltunk. A házuk alatt van egy pékség, szemben vele egy Spar. (kisváros, tehát nem tehetjük meg, hogy válogatunk a boltok között)

A városrészben csak ez az 1 bolt van, ami elfogadható áron van, plusz ez a pékség ahol este 7kor is van még friss kenyér vagy zsemle, így mindig oda járunk.

Állandóan azt hallom vissza, szinte 2naponta, hogy mi már megint ott voltunk, megint az exem miatt mentem arra stb.

Kb 2 km-re van egy Tesco, tőle nem messze Lidl és Penny.

De a párom 9-10 órákat dolgozik naponta, nem kérhetem meg, hogy ennyit sétáljunk. (nincs bérlete, a buszjegy iszonyúan drága, autó nincs)

A lényeg a lényeg, hogy kb 2 naponta megyünk vásárolni (nem nagybevásárlás!), ahogy a párom hazaér.

Másnap, vagy még aznap este olvasom vissza facebookon, hogy milyen szemét vagyok, meg minek járok arra leskelődni stb.

Mindketten kezdjük unni, már mondtam az exem új párjának, hogy lesz.rom mi van velük, nekem van egy párom és vele foglalkozok meg a közös jövőnkkel.

Nem tudom/tudjuk őket elkerülni, ők, vagyis inkább a "nő" folyton rólunk beszél.

Egyszer visszahallottam, hogy a mi magánéletünket tárgyalja ki, olyan dolgokkal kiszínezve a történetet, aminek fele sem igaz.

Kb fél éve ez megy, a hócipőnk tele van.

2012. márc. 28. 11:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanezt csinálja mindenki a drága,szeretett falumban,Retardált falván.Pedig nincs sem exem,sem senkim,csak idióta emberek.Ne foglalkozz velük,hülyék.Azért csinálja a csaj,hogy felidegesítsen.Ha látja,hogy nem veszed a lapot,békén hagy.Nekem is ezt kéne tennem,tudom,milyen nehéz.
2012. márc. 28. 11:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Sajnállak mert nagyon rossz, hogy az emberről ilyeneket mondanak, hogy leskelődik az exe után

Mi kis faluban lakunk az exem és mamámék kertszomszédok így mikor mamámnál voltam kertészkedni akkor mindig azt mondták, hogy én őt figyelem.

Ha én kint álltam a házunk előtt és ő arra jött akkor én azért álltam kint, mert őt vártam.

Ha elmentem a házuk előtt akkor azért, mert én őt nézem, hogy kint van-e az udvaron.

Ha egy szórakozó helyen voltunk akkor én azért mentem oda, mert szemel akarom tartani.

És a híres nevezetes facebookkon az aktuális barátnői elég ocsmány szöveggel nevemet nem kiírva szidtak. A hülye is tudta hogy rólam beszélnek.

2012. márc. 28. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Én nagy ívben lesz*rnám, nem is venném fel ismerősnek facebookon.

Ha meg irkálna, letiltanám.

Nem érdemes velük foglalkozni.

2012. márc. 28. 11:18
 4/9 Ricky B válasza:
Ha a csodálatos Facebook-on olvasod vissza a dolgokat amit rólad ír, akkor ki is foglalkozik folyamatosan kivel? Meg kéne kérdezned tőle, hogy nincs jobb dolga minta a FB-ra írosgatni a paranoid képzelgéseit? Ha te nem írtál/mondtál róla soha semmit (max a baromságaira válaszolva) akkor simán rá kéne terelni a dolgot és utána leszarni, hisz Ő az aki mindig veletek van elfoglalva...
2012. márc. 28. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Tiltsd le őket a pics*ba!De előtte írd ki nagybetűkkel, hogy mennyi a szánalmas féltékeny retardált nő,aki asziszi, hogy hogy bárki is az ő párjával foglalkozik!
2012. márc. 28. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
komolyan, ki nem szarja le hogy mit írkál? majd megunja. ha meg nem, akkor így járt. neked ebből semmi károd nem származik
2012. márc. 28. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Az a legjobb, ha lekakálod őket magasról. Én faluban élek, elég nagy falu, de azért csak falu. Egy olyan részen ami tele van öregekkel, általában asszonyokkal. Tőlünk 10 perc sétára egy maxi coop és egy pékség van, itt vásárolunk. Régebben hallottam, hogy összesúg a falurádió ezt azt a hátam mögött. Bosszantott is, de ma már én is csak lekakálom. Nekem az exem olyanokat terjesztett rólam, hogy abortuszom volt, r*banc vagyok stb. Az öregek persze elhitték, mert inkább hittek egy idegennek (őt nem ismerték, szomszéd városban lakott), mint nekem akit születésem óta ismertek. Ez okokból ma már a legtöbb nem is köszön nekem. Nem érdekel, én tudom az igazat, akik számomra fontosak tudják az igazat. Akik meg nem hisznek nekem tudom sajnálni őket. Én nem leszek emiatt kevesebb.

Most épp azon megy a pletyka, hogy párommal nem házasodtunk össze, mielőtt gyereket vállaltunk. Ők fel vannak háborodva miért nem volt templomi esküvőm. Mert az egyház a törvény, és most húha mi lesz. Biztosan a sátánt szeretem. Hát persze...

Szerinted mit kellene tennem. Mindenkinek bizonygassam az igazam. Hát nem, inkább lekakálom őket. Közömbös maradok, érdektelen.

Hidd el ez a legjobb taktika, ha foglalkozol velük az csak olaj a tűzre. Át kell nézni az ilyen embereken. Nem foglalkozni velük.

2012. márc. 28. 11:43
 8/9 A kérdező kommentje:

Nekem nem ismerősöm a csaj. Csak a közös ismerőseink mondják vissza, hogy XY megint rólunk beszél.

Volt rá alkalom, hogy a teljes nevemet kiirta, hogy nekem szól amit ír, mellette ilyen-olyan jelzők.

Én nem írkálok róla, talán 2x írtam neki, hogy a világ nem körülöttük forog. És ha nem akarnak engem látni, költözzenek el.

2012. márc. 28. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
most komoylan ez röhej. valakinek az új párjával akiről éppen úgy tartja hogy élete szerelve, aza a közös elfoglaltságuk hogy az exet szidják. hát nemhiszem el milyen sötétek az emberek. az mint élvezet, program? vicc. én szerintem mellékesen, a fb csak mérgezi az ember életét, semmi másról nemszól minthogy xy mit csinált ki mit lájkolt hozzá, stb, KIT ÉRDEKEL? akik fontosak az embernek, azokat megtalálja amúgy is. 10évvel ezelőtt is eltudtam érni a barátaim. csak manapság ez nélkül már ember se vagy.
2012. márc. 29. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!