Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi baja van velem?

Mi baja van velem?

Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt átmentem egy másik suliba.Egy fiú, angol óra előtt mindig odajött beszélgetni,mindig köszönt,ha meglátott.Most ezen a nyáron volt egy tábor.Ott jobban összeismerkedtünk,mert az angol óra előtti beszélgetés nem volt valami nagy beszélgetés,mert alig mertem megszólalni.Szóval ezen a nyáron volt egy tábor,ahol ott volt az a fiú is.A táborba jobban összeimserkedtünk,és az önbizalmam is nagyobb lett.Tábor után facebook-on tartottuk a kapcsolatot és elhívott egy "találkozóra"..6 óra hosszáig tartott..utána pár hét múlva megint írta,hogy újra találkozzunk..megbeszéltük az időt,helyet,de ő nem volt ott..másnap írja,hogy nagyon sajnálja és bármit megtesz,hogy megbocsássak neki stb..stb..Most elkezdődött a suli,de ő rám se néz,köszönni se köszön..Mi baja van velem???Vagy csak azért volt ilyen,mert csajozási hiánya volt és most,hogy elkezdődött a suli,már tud beszélgetni más lányokkal is vagy mi???Vagy rájött,hogy csak egy buta béna csaj vagyok,akinek csak iskolán kívűl nagy az önbizalma?? (nem vagyok valami jó angolból)

2013. szept. 7. 01:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Szinte meg is válaszoltad a kérdést :D

Amúgy meg lehet talált valakit téged meg lepatintott,ennyi.

2013. szept. 7. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!