Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet velem a baja a pasimnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruskahhh kérdése:

Mi lehet velem a baja a pasimnak?

Figyelt kérdés

Már 1 és fél éve járunk a barátommal.Én nagyon szeretem őt, de mostanában nagyon bosszantó a viselkedése.Minden este úgy telik el hogy ő legalább 3ig fent van cs

.zik meg pokerezik úgy hogy egész délután nem voltunk együtt mert edzésen volt.Minden este 1 órát vagyok a fürdőben hogy semmi kifogása se lehessen ellenem minden nap kín szenvedések árán.Persze ezt sose dörgölöm az orra alá mert természetes.Minden este eljátssza hogy na csak menj el

fürdeni ha végeztél megkapod a magadét aztán az egészből az lesz h bemaszok az agyikoba és várok majd 1x csak elalszok és hajnalban arra kelek hogy meg gépzik.Szoktam kezdeményezni vagy csak úgy letamani és nem mondhatja hogy rossz velem az agyban mert a kéréseit

többségét teljesítem amit csak kér.Ha mondom neki hogy mi a bajom akkor csak puffog és szivessegbol kötelességből teszi meg.Kihűlt a kapcsolatunk nem tudom tűzbe hozni már? A válaszokat előre is köszi 21/L

2013. aug. 2. 03:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj fel a szerverre, ahol cszik és verd el.
2013. aug. 2. 04:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ne erőltesd a dolgot(kapcsolatot)
2013. aug. 2. 04:29
 3/9 ASOT ***** válasza:
nem változtál meg nagyon külsőre?
2013. aug. 2. 06:38
 4/9 anonim ***** válasza:
format c:
2013. aug. 2. 06:42
 5/9 AeonFLUX ***** válasza:
Csald meg! Az ilyen meg is érdemli.
2013. aug. 2. 07:47
 6/9 anonim ***** válasza:
4# kérdés milyen az oprendszer mert nem mindegyiknél mükszik ilyen 1xüen :-)))))
2013. aug. 2. 07:58
 7/9 gabu88 válasza:

a megcsalás nem megoldás!!!

hát figyelj egy kapcsolat sztem addig sikeres és jó míg mind a két fél élvezi és jó mind 2 jüknek amikor nem akkor azz v gyors javításért v a kapcsolat megszakításáért kiált! :/

uh sztem a legjobb lenne ha beszélnél vele és ha nem változik akk a 2 kéne h érdemileg belépjen mert most képzeld el h ezt csinálja majd 5 év múlva is veled az milyen már!? Remélem h sikerül kijavítani :)

2013. aug. 2. 07:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne fürödj egy órán ár, mert az túl sok idő (meg minek is) - és közben persze, hogy belekezd valamibe.

De hát nem ez a baj: már csak a második vagy az életében

2013. aug. 2. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:

A net meg a játék az ilyen. A srác függő, de ha már egy jó punci sem tudja elcsábítani az gond. Lehet hogy nem kellesz neki annyira.

Jó csaj vagy amúgy?

2013. aug. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!