A tini lányok szemében miért számít szinte minden fiúnak rondának? Más is észrevette már? Szerintetek velem sok csajnak mi baja van, ha a külsőt nézzük a fejem vagy a testem miatt kevés lánynak vagyok az esete?
1-es, ez nem a felszínes lányokról szól. Egy tök átlagos szerény, csendes lány is ugyanúgy reagál, csak másképp fejezi ki, ha nem tetszik neki egy fiú, nem szavakkal, hanem mással, például fura fintorgással vagy direkt nem néz a srácra sem, elutasítja a pusziját is ilyesmik. Ne kenjük már rá, hogy csak a felszínes könnyűvérű csajok ilyen válogatósak, mert ez hazugság, sajnos, tapasztalom folyton!
Egyszer még itt is kiírtam, hogy direkt olyan lány talizzon velem, akit nem zavar, hogy sok lány szerint ronda vagyok és mégis kiderült, hogy annak a lánynak is csak számít a külső, aki magát nem felszínesnek tartotta. Ennyit erről. Elég nagy csalódás volt és rosszul esett nagyon.
"...és mégis kiderült, hogy annak a lánynak is csak számít a külső, aki magát nem felszínesnek tartotta"
Attól, hogy azt mondom, nem barna a hajam, még barna. Lehet, hogy ő azt mondta nem felszínes, mégis az. Sajnálom, hogy ilyeneket fogtál ki. Én arra reagáltam, hogy egy csendes, visszahúzódó lány tuti nem fog a net előtt fiúkat alázni a kommentjeivel. Amennyiben ennyire gátol a külsőd, így mindent meg kell tenned, hogy a belsőddel hass a másik nemre. Nem egy csúnya (bár ez relatív) fiút láttam kapcsolatban,és nem egy jóképűt láttam egyedül- mert nem értett a lányokhoz. Nem csak külső kérdése az egész. Ha csak a szépeknek járna a boldogság, akkor sokan eláshatnák magukat.
Kérdező: A külső mindenkinek számít. Nem csak a lányoknak, hanem a fiúknak is, ráadásul egyforma mértékben. Remélem nem leptelek meg nagyon ezzel az információval.
Viszont ha nem vagy egy matyóhímzés lehetsz másban jó. Mindent lehet kompenzálni. Az agressziódat pedig fordítsd küzdősportolásra. Sokkal jobban fogod magad érezni egy-egy edzés után.
# 6/7
Pontosan, már azt hittem csak én tapasztalom ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!