Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A tini lányok szemében miért...

A tini lányok szemében miért számít szinte minden fiúnak rondának? Más is észrevette már? Szerintetek velem sok csajnak mi baja van, ha a külsőt nézzük a fejem vagy a testem miatt kevés lánynak vagyok az esete?

Figyelt kérdés
Nem tudom, de szerintem elég durván láttam már lány ismerőt ilyen társkeresős cuccokon olyan fiúkat is kifikázni, akik tök normálisan néztek ki és még jól ki is voltak gyúrva közülük páran! Szóval szerintem nagyon durván osztják a pofonokat a lányok! Csak nem tudom miért, ők se tökéletesek!:D

2014. jún. 23. 17:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
6. Gondolom azért tapasztalod ezt, mert a hozzászólásod milyensége alapján 100%-is biztos vagyok benne, hogy semmiféle belső értéket nem tudsz felmutatni.
2014. jún. 23. 18:25
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
10. Gondolom a 6-os is te vagy. A párom nevében kérem ki, ő nem bunkó. Veled ellentétben. Ha viszont igaz az állításod, akkor miért nem épp a csajoddal vagy?
2014. jún. 23. 18:26
 13/20 anonim ***** válasza:
11-12 ebbe a személyeskedős játékba nem vagyok hajlandó belemenni. Szerinted bunkó vagyok, és nincsenek belső értékeim? Hmm baromi jó emberismerő lehetsz, ha kb öt mondatból megmondod ki milyen ember pláne neten keresztül, az ötöslottó jövőheti számait nem tudod véletlenül?
2014. jún. 23. 21:40
 14/20 anonim ***** válasza:

Írtó nagy baromság ez a kérdés.

A szépség, helyesség relatív.

Nekem pl mindig olyan srácok tetszettek, akik a barátnőim szerint rohadt rondák, szerintem meg baromi helyesek, és ez fordítva.

Rossz helyen keresgéled a rendes lányokat, mert a ribizliken nem lehet segíteni.

Ja és, mintha a fiúk nem koptatnának le csajokat soha...

2014. jún. 23. 23:12
 15/20 anonim ***** válasza:

"Ja és, mintha a fiúk nem koptatnának le csajokat soha..."

Hát nálam még az életben nem kezdeményezett egyetlen nő sem, szóval erről ennyit.

2014. jún. 23. 23:58
 16/20 anonim ***** válasza:
13: nem kell ismerjelek. Elég volt elolvasnom a hozzászólásodat. Normális srác nem nyilatkozik így a nőkről. A stílusod pedig bunkó volt, szóval tényleg nem értem, hogy ha szerinted bunkónak kell lenni a csajokhoz, akkor miért itt vernyákolsz,a hsz-ed alapján elég bunkó vagy, hogy "becsajozz".
2014. jún. 24. 09:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Játsszák a királylányt, közben neveletlen hisztis p*cs*k.
2015. febr. 7. 14:28
 18/20 anonim ***** válasza:

"még jól ki is voltak gyúrva közülük páran! "

Mikor esik már le a fiúknak, hogy nem tudsz magadnak szebb arcot gyúrni? Arnold Schwarzenegger is ronda, mert ronda az arca.

2016. febr. 28. 12:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Például:

Ezek a pasik:

[link]

[link]

[link]

Szerintem sokkal vonzóbbak, mint ezek a pasik:

[link]

[link]

[link]

Fontos megjegyzés: NE stílusukat/ruhájukat nézd, mert most híres embereket tudtam csak előbányászni. Pl. az egyik egy finn glam rock énekes, szóval nem arról van szó, hogy mennyire van lányosan felöltözve, a kinézetéről van most szó.

22/N

2016. febr. 28. 12:35
 20/20 anonim ***** válasza:

Ja, és visszaolvasgattam:

"Hmm baromi jó emberismerő lehetsz, ha kb öt mondatból megmondod ki milyen ember pláne neten keresztül, az ötöslottó jövőheti számait nem tudod véletlenül?"

NEM tudom, már ez melyik válaszoló volt, szóvl egyikük oldalára sem akarok állni. de mért ne lehetne kevés alapján ítélni? Pl. ha azt látom, hoyg valaki szemetel az utcán, azt elkönyvelem egy bunkó parazstnak, akkor is ha a Tudományos akadémia tagja. Onnantól max csak árnyalhatja a képet, de nem változtathat azon, hogy szemetelt, ami közönséges.

2016. febr. 28. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!