A tini lányok szemében miért számít szinte minden fiúnak rondának? Más is észrevette már? Szerintetek velem sok csajnak mi baja van, ha a külsőt nézzük a fejem vagy a testem miatt kevés lánynak vagyok az esete?
Írtó nagy baromság ez a kérdés.
A szépség, helyesség relatív.
Nekem pl mindig olyan srácok tetszettek, akik a barátnőim szerint rohadt rondák, szerintem meg baromi helyesek, és ez fordítva.
Rossz helyen keresgéled a rendes lányokat, mert a ribizliken nem lehet segíteni.
Ja és, mintha a fiúk nem koptatnának le csajokat soha...
"Ja és, mintha a fiúk nem koptatnának le csajokat soha..."
Hát nálam még az életben nem kezdeményezett egyetlen nő sem, szóval erről ennyit.
"még jól ki is voltak gyúrva közülük páran! "
Mikor esik már le a fiúknak, hogy nem tudsz magadnak szebb arcot gyúrni? Arnold Schwarzenegger is ronda, mert ronda az arca.
Például:
Ezek a pasik:
Szerintem sokkal vonzóbbak, mint ezek a pasik:
Fontos megjegyzés: NE stílusukat/ruhájukat nézd, mert most híres embereket tudtam csak előbányászni. Pl. az egyik egy finn glam rock énekes, szóval nem arról van szó, hogy mennyire van lányosan felöltözve, a kinézetéről van most szó.
22/N
Ja, és visszaolvasgattam:
"Hmm baromi jó emberismerő lehetsz, ha kb öt mondatból megmondod ki milyen ember pláne neten keresztül, az ötöslottó jövőheti számait nem tudod véletlenül?"
NEM tudom, már ez melyik válaszoló volt, szóvl egyikük oldalára sem akarok állni. de mért ne lehetne kevés alapján ítélni? Pl. ha azt látom, hoyg valaki szemetel az utcán, azt elkönyvelem egy bunkó parazstnak, akkor is ha a Tudományos akadémia tagja. Onnantól max csak árnyalhatja a képet, de nem változtathat azon, hogy szemetelt, ami közönséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!