Szerintetek tetszem a kisfiam orvosának?
1 hónapja hozzá viszem a kisfiamat.Én is voltam még előtte egyszer a rendelésén. Mikor a kisfiamat vittem el elsőnek hozzá, időpontos rendelésére soron kívül behívta, ezt egy hét múlva megismételte,mivel kisfiam csak nem gyógyult. Már a betegektől megkaptam, hogy mennyit adok neki, hogy odaérek és azonnal behív. (nem kap pénzt, meg előtte is 1* láttam) Telefonon is hívhatom bármikor.
Közben azóta heti 1* jártunk be hozzá, a hónap eleje óta heti 2*, mert valamilyen indokkal visszahívott minket. Hol mandulagyulladás miatt kellett visszavinni, nem javult, akkor baktériumtenyésztés miatt, annak 1 hét múlva eredménye és szintén vissza kellett menni. Minden alkalommal feltűnően nézett. Rövidnadrág volt rajtam, de nem fenékvillantós kategória. Hol a combomat nézte, hol a mellemet ( nem hordok kivágott felsőket). Mikor visszanéztem meg mindig végignézett rajtam.
Kedves típus, mert sokan szeretik. Eddig nem mosolygott, de múlt héten mikor meglátott mosolygott, aztán hirtelen komoly lett. Műteni fogja a kisfiamat és sok kérdés volt, ami fontos a műtét előtt, akkor is folyamatosan nézett, mikor aláírtam a műtéti beleegyező papírt, nen adta ide a tollat hanem én vettem ki a kezéből így véletlen hozzáértem. Erre rámnézett és mosolygott. Visszafogott,de valamiért úgy érzem ez nem a kisfiam miatt van. Nem kellene ennyiszer visszajárni a betegsége miatt. Volt több kérdésem a műtéttel kapcsolatban és mondta fogunk még utána találkozni.
A helyzetet nehezíti, hogy előtte más orvoshoz jártunk de váltottunk, mert ő egyáltalán nem betegeként kezelt, ezt persze nem ismerte be. Ez az előző orvos és a fent említett munkatársak. Tehát ismerik egymást.
Szerintetek? Ti mire gondolnátok?
25/N. 40/F
Ez az,hogy nem tudom rá a választ. Vagyis nem vagyok biztos benne. Csak itt úgy jött le,hogy kötelessége a betegeinek az anyukáját nézni. Érted?
Nem gond,ha más úgy látja, hogy én értékelem túl,de így viccesen jön le :) Érted igaz?
Nem tudom,tényleg érdekes felfogás. Én soha senkit nem ítéltem el. Mindenki élje a maga életét.
Annyi kimaradt a leírásból,hogy sokszor jártunk vissza, ezek közül 1x kapott valamit a betegségre, tehát nem lettünk előrébb. Jövő héten mehetünk újra. 3 hete köhög a kisfiam. A gyerekorvos egyáltalán nem foglalkozik vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!