Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tetszem a kisfiam...

Szerintetek tetszem a kisfiam orvosának?

Figyelt kérdés

1 hónapja hozzá viszem a kisfiamat.Én is voltam még előtte egyszer a rendelésén. Mikor a kisfiamat vittem el elsőnek hozzá, időpontos rendelésére soron kívül behívta, ezt egy hét múlva megismételte,mivel kisfiam csak nem gyógyult. Már a betegektől megkaptam, hogy mennyit adok neki, hogy odaérek és azonnal behív. (nem kap pénzt, meg előtte is 1* láttam) Telefonon is hívhatom bármikor.

Közben azóta heti 1* jártunk be hozzá, a hónap eleje óta heti 2*, mert valamilyen indokkal visszahívott minket. Hol mandulagyulladás miatt kellett visszavinni, nem javult, akkor baktériumtenyésztés miatt, annak 1 hét múlva eredménye és szintén vissza kellett menni. Minden alkalommal feltűnően nézett. Rövidnadrág volt rajtam, de nem fenékvillantós kategória. Hol a combomat nézte, hol a mellemet ( nem hordok kivágott felsőket). Mikor visszanéztem meg mindig végignézett rajtam.

Kedves típus, mert sokan szeretik. Eddig nem mosolygott, de múlt héten mikor meglátott mosolygott, aztán hirtelen komoly lett. Műteni fogja a kisfiamat és sok kérdés volt, ami fontos a műtét előtt, akkor is folyamatosan nézett, mikor aláírtam a műtéti beleegyező papírt, nen adta ide a tollat hanem én vettem ki a kezéből így véletlen hozzáértem. Erre rámnézett és mosolygott. Visszafogott,de valamiért úgy érzem ez nem a kisfiam miatt van. Nem kellene ennyiszer visszajárni a betegsége miatt. Volt több kérdésem a műtéttel kapcsolatban és mondta fogunk még utána találkozni.

A helyzetet nehezíti, hogy előtte más orvoshoz jártunk de váltottunk, mert ő egyáltalán nem betegeként kezelt, ezt persze nem ismerte be. Ez az előző orvos és a fent említett munkatársak. Tehát ismerik egymást.

Szerintetek? Ti mire gondolnátok?

25/N. 40/F

2014. jún. 24. 12:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miért teszel fel olyan kérdést, amire te is "tudod" a választ? (Csak mert mindenkit lehurrogtál, aki szerint nem hajt rád a doki bá)
2014. jún. 24. 17:10
 12/20 A kérdező kommentje:

Ez az,hogy nem tudom rá a választ. Vagyis nem vagyok biztos benne. Csak itt úgy jött le,hogy kötelessége a betegeinek az anyukáját nézni. Érted?

Nem gond,ha más úgy látja, hogy én értékelem túl,de így viccesen jön le :) Érted igaz?

2014. jún. 24. 17:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egyébként az a helyzet, hogy te attraktív vagy és a doki is férfiból van. De, ha akarna tőled valamit, akkor arról már értesített volna.
2014. jún. 24. 17:32
 14/20 anonim ***** válasza:
És bingóóó! Befutott ide is az elítélő megnyilatkozás arról, ha egy férfi 15 évvel idősebb egy nőnél. Miért erkölcstelen dolog, ha vki 25 éves nő létére 40 éves pasival akar dugni és fordítva? Miért ördögtől való dolog? Perverz? Törvénytelen?
2014. jún. 26. 09:00
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom,tényleg érdekes felfogás. Én soha senkit nem ítéltem el. Mindenki élje a maga életét.

Annyi kimaradt a leírásból,hogy sokszor jártunk vissza, ezek közül 1x kapott valamit a betegségre, tehát nem lettünk előrébb. Jövő héten mehetünk újra. 3 hete köhög a kisfiam. A gyerekorvos egyáltalán nem foglalkozik vele..

2014. jún. 26. 11:27
 16/20 A kérdező kommentje:
Egyedülálló az orvos :)
2014. júl. 3. 21:23
 17/20 A kérdező kommentje:
Ha érdekel vkit a folytatás, akkor leírom! :)
2014. szept. 14. 08:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Na, mi lett a dologból?
2017. máj. 14. 12:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez téged érdekel csaknem 3 év múltán?
2017. máj. 14. 14:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Ma láttam először ezt a kérdést, pusztán kíváncsiságból kérdeztem meg, hogy mi lehet most a helyzet, de nyilván nem őrülök bele, ha nem tudom meg. :)
2017. máj. 14. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!