Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem akarja komolyra fordítani a kapcsolatunkat, mert már van egy kisfiam és ez elbizonytalanítja. Már fél éve együtt vagyunk, nagyon gáz vagy én vagyok türelmetlen?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 17:04
2/12 anonim válasza:
Mi a komoly ha fél éve már "együtt vagytok" ? :D
4/12 A kérdező kommentje:
azt jelenti h randizgatunk,de kb 1 hónap megmondta hogy nem szeret már annyira hogy komoly legyen a kapcsolatunk,de ez változhat.meddig kéne várnom?
2013. okt. 7. 17:12
5/12 anonim válasza:
Hol kezdődik nálad a komoly kapcsolat?
6/12 A kérdező kommentje:
1 hónap után
2013. okt. 7. 17:13
7/12 anonim válasza:
Ha meg mondta, hogy mar nem szeret annyira akkor megis mit varsz meg tole???!! Addig lesz veled mig nem talal mast aztan dobbant... Ebredj fel mielott megjobban kihazsnal...
8/12 anonim válasza:
Részletezd kicsit,mert aki ezt érti.
Fél éve együtt vagytok, de már 1 hónap után komolynak tekinted, most viszont fél év után sem komoly.
Én nem értem egyelőre
9/12 A kérdező kommentje:
csak jó lenne tudni h tart vhova ez az egész,mert mindent megteszek h szeressen,és néha úgy fáj,h nem elég
2013. okt. 7. 17:17
10/12 anonim válasza:
Akkor nem bizonytalanította el a kisfiad mikor téged megdöntött?
Kihajítanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!