Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NevoBP kérdése:
Hogyan lehetnek en a legjobb par es apa a baratnom es a hamarosan megerkezo kisfiam eleteben?
Figyelt kérdés
baratnommel tobb mint ket eve vagyunk egyutt. kb egy het es megszuli az elso gyermekunket. en nagyon szeretem ot es a kicsiert is megorulok mar most. mondjak h a szerelem mulando, azonban en ebben nem hiszek. ezt azert mondom mert egy eve kezd egyre rosszabb tendenciat mutatni a kapcsolatunk. en nagyon kitarto vagyok es nem szeretnem ha teljesen elromlana ez a kapcsolat. valojaban olyannak akarom amilyen az elejen volt. tudom hogy most terhes es ezert viselkedik maskepp de amikor nem volt az, akkor is elkezdett jelentkezni ez a problema. azt akarom hogy mevint ragaszkodjon es erezni h tenyleg szeret. nem kerdm h amikor hazaerek melobol a nyakamba ugorjon. eleg lenne egy igazi mosoly es egy kis szeretettel bevont fogadtatas. ezt kovetoen pedig maximalisan meg akarok felelni a parom es a kisfiam elvarasainak. es nyilvan itt is vannak olyan aprosagok amivel bearanyozhatom a napjukat. egyebkent anyosom es parom huga is megemlitettek h latjak h valtoztam es hogy akarom. de nekem inkabb az kell h ezt baratnom vegye eszre es ertekelje is. sok olyan apa van aki otthagyja egyedul a not ilyenkor, koztuk apam is elhagyott. en viszont meg akarom adni a gyerekemnek amit apam nem adott meg nekem es megadni paromnak amit apam nem adott meg anyamnak. koszonom2013. dec. 29. 16:37
1/17 Költőnő? válasza:
ha véget ér a hormonháború, térjetek vissza erre.
ha szülés után is kedvetlen marad jó ideig irányodban; sztem akkor volna érdemes elővenni a témát
2/17 anonim válasza:
Kezdd el azt adni, amit vissza szeretnél kapni. Egyrészt segíts neki a szülés után, amiben csak tudsz. Másrészt pedig kezeld NŐKÉNT, és ne CSAK anyaként. Igen, vigyél virágot, udvarolj, küldj szerelmes sms-eket, amint lehet, pár órára le kell "passzolni" a gyereket és elmenni randizni (pár hónapos kortól már apránként el lehet kezdeni, eleinte rövid időkre).
3/17 A kérdező kommentje:
valojaban ez mar terhesseg elott fel lett hozva. terhesseg alatt tobbszoris. most igy visszagondolva akkor mar nem kellett volna beszelnem vele errol amikor terhes volt. annyit fuzhetek ehhez eredmenykent h minden csoda 3napig tart. ennyit ert a beszedem. / 2 eves kapcsolatot meghaladva lehet randizni? lehet h hulye vagyok de en azt hittem h a rendes kapcsolat elozmenye a randi. hulye vagyok en ehhez :D
2013. dec. 29. 17:41
4/17 anonim válasza:
Nem lehet, KELL. A hosszú távú kapcsolatok titka, hogy nem szabad elkényelmesedni, és úgy venni, hogy "megvan" a másik, hanem igenis minden nap meg kell hódítani a párunkat! Mindkét félnek, de persze mindig van, aki éppen mással van jobban elfoglalva - pl. a szülés ilyen dolog :) - és akkor a másik félnek kell többet tenni!
5/17 Költőnő? válasza:
egy kapcsolatnak kimondottan jót tesz, ha a nő újra meg újra meg van hódítva ;)
6/17 A kérdező kommentje:
jo tudni ezekrol :D de azt tegyuk hozza h egy ferfinak is akkor van ilyenhez ereje ha latja az ertelmet vagy ha nemi eredmenye is van azert. mert ha nincs akkor a fene megette az egeszet.
2013. dec. 29. 18:29
7/17 anonim válasza:
Ebben természetesen igazad van, de azért ne 1-2 alkalom után várj eredményt, hanem próbálj meg kitartóan "udvarolni", és ha az sem hoz eredményt, akkor tényleg megette a fene! Arra gondolj, hogy egy olyan nőt kell meghódítanod, akit egyszer már sikerült! :)
8/17 Költőnő? válasza:
meg persze azt se feledd, h ez most azért egy eléggé módosult tudatállapot;)
9/17 A kérdező kommentje:
Megis mennyire modosult? Csak mert azthiszem kezdek megorulni. :D pl ha veszEkszunk es tudja h igazam van akkor sem ismeri el. Inkabb leharapna a nyelvet. Egyebkent is makacs es akaratos ami ez elott egyebkent nem igy volt. / ertem en hogy udvarolni kell. De miert kell olyan szinten mintha eloszor talalkoznank? :d ez egy eleten at eleg farasztonak hangzik. :D
2013. dec. 29. 19:48
10/17 Költőnő? válasza:
a menstruációt szorozd fel ezerrel vagy százzal :(
annyira :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!