Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NevoBP kérdése:
Hogyan lehetnek en a legjobb par es apa a baratnom es a hamarosan megerkezo kisfiam eleteben?
Figyelt kérdés
baratnommel tobb mint ket eve vagyunk egyutt. kb egy het es megszuli az elso gyermekunket. en nagyon szeretem ot es a kicsiert is megorulok mar most. mondjak h a szerelem mulando, azonban en ebben nem hiszek. ezt azert mondom mert egy eve kezd egyre rosszabb tendenciat mutatni a kapcsolatunk. en nagyon kitarto vagyok es nem szeretnem ha teljesen elromlana ez a kapcsolat. valojaban olyannak akarom amilyen az elejen volt. tudom hogy most terhes es ezert viselkedik maskepp de amikor nem volt az, akkor is elkezdett jelentkezni ez a problema. azt akarom hogy mevint ragaszkodjon es erezni h tenyleg szeret. nem kerdm h amikor hazaerek melobol a nyakamba ugorjon. eleg lenne egy igazi mosoly es egy kis szeretettel bevont fogadtatas. ezt kovetoen pedig maximalisan meg akarok felelni a parom es a kisfiam elvarasainak. es nyilvan itt is vannak olyan aprosagok amivel bearanyozhatom a napjukat. egyebkent anyosom es parom huga is megemlitettek h latjak h valtoztam es hogy akarom. de nekem inkabb az kell h ezt baratnom vegye eszre es ertekelje is. sok olyan apa van aki otthagyja egyedul a not ilyenkor, koztuk apam is elhagyott. en viszont meg akarom adni a gyerekemnek amit apam nem adott meg nekem es megadni paromnak amit apam nem adott meg anyamnak. koszonom2013. dec. 29. 16:37
11/17 A kérdező kommentje:
horror :D
2013. dec. 30. 07:35
12/17 anonim válasza:
Miért, azt hitted, megvan a csaj, és akkor már semmit nem kell tenni? Na, hát ezt kapod akkor vissza! Egy másodpercig nem csodálkozz, ha ő sem úgy viselkedik, mint a kapcsolat elején, ha te sem úgy kezeled őt, mint akkor!
13/17 A kérdező kommentje:
ki beszelt errol hulyegyerek? ennyit ertettel meg az egeszbol?
2013. dec. 31. 08:53
14/17 anonim válasza:
"hulyegyerek" - negyvenes NŐ vagyok, és segíteni próbálok, de ha hisztizel, akkor meg is érdemled. Itt rinyálsz, hogy jaj, hát egy nőért dolgozni is kell, aszittem, ha már megvan, hátra lehet dőlni... nekem pl. erre ment rá a házasságom. De ha te tudod, hogy mit kell tenni, hát csináld!
15/17 A kérdező kommentje:
kedves negyvnes no! kerlek olvasd el a kerdest ami vastag betukkel van kiemelve a szoveg felett. ha neked ez a szoveg azt tukrozi, hogy hatradolok kenyelmesen akkor sajnalom. / a szidast vagy oltogatast illetve szemrehanyast nem neveznem segitsegnek.
2013. dec. 31. 16:34
16/17 anonim válasza:
"ertem en hogy udvarolni kell. De miert kell olyan szinten mintha eloszor talalkoznank? :d ez egy eleten at eleg farasztonak hangzik. :D"
Te írtad ezt!
17/17 A kérdező kommentje:
hat azert 80 evesen is kuzdeni a felesegedert/ferjedert 60ev hazassag utan eleg bizarr. nyilvan nem hatradolni akarok. de nem is ugy tenni mintha soha nem talalkoztunk volna. erti? akarok tenni erte de inkabb ugy mint hozzatartozo ''
2014. jan. 1. 01:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!