Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lenne a legjobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy összejöttem egy lánnyal a koliból (ő 23, én majdnem 21) október elején. Nekem ő lenne az első komoly dolog, neki már volt pár barátja előttem.

Eddig minden szép és jó, de nekem igazából annyira nem tetszik. Elég túlsulyós, de tipikusan, az aki lefogyva nagyon jól nézne ki (ígyis elég szép arca van) továbbá nem igazán sok közös dolog van bennünk. Ő nem igazán hallgat zenét, nézz filmeket, nincs igazán semmi hobbija, csak sulizik, meg hazajárkál a koliból. Szal annyira nem sok mindent lehet vele közösen csinálni. Szóval annyira nem érzem őt a "társamnak". Az ok amiért mégis vele vagyok, az, hogy végre érzem valaki szeretetét ami nagyon jól esik és a szex is relatív jó (jobb mint a f4szverés...). De szerintem ez kevés egy normális kapcsolathoz. Ezeket mondtam neki is, meg látta, hogy annyira nem vagyok boldog. Ezért nagyon szomorú is volt meg ő is sajnálja, hogy ez van.

Sajna nekem elég fos önértékelésem van, nem is tudom mi tetszik neki rajtam, szal nemtom sikerülne összejönni valaki mással.

A kérdés: megéri ezt folytatni? lesz ez jobb szerintetek? vagy fölösleges erőltetni?

2013. dec. 22. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
ha nem vagy boldog egy kapcsolatban akkor felesleges, ne vedd el az időt magadtól szerintem
2013. dec. 22. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:

ha csak a szex miatt vagy vele,meg azért mert nincs más,az már rég rossz.. ennyi erővel bérelhetnél prostit is.

szerintem szakíts vele,jön majd más ,akivel jobb lesz

2013. dec. 22. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem szabadna vele folytatnod.. majd találsz olyat akivel mindenben megértitek egymást.
2013. dec. 22. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:

de én birnám szeretni, ha legalább lefogyna :(

szarul érzem magam emiatt

2013. dec. 22. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos senki nem tud megváltozni csak ideiglenesen, tehát lefogy a kapcsolatért aztán jól visszahizik, kb. erre számitsál. De ha bizonytalan vagy az érzéseidben, akkor adj még időt a kapcsolatotoknak, majd idővel jó pár hónap elteltével majd kiderül el tudod-e fogadni olyannak amilyen.. addig meg még sok belső tulajdonság is felszinre kerülhet. Nem kell rögtön azonnal döntened.
2013. dec. 22. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!