Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a legjobb?
Szóval az a helyzet, hogy összejöttem egy lánnyal a koliból (ő 23, én majdnem 21) október elején. Nekem ő lenne az első komoly dolog, neki már volt pár barátja előttem.
Eddig minden szép és jó, de nekem igazából annyira nem tetszik. Elég túlsulyós, de tipikusan, az aki lefogyva nagyon jól nézne ki (ígyis elég szép arca van) továbbá nem igazán sok közös dolog van bennünk. Ő nem igazán hallgat zenét, nézz filmeket, nincs igazán semmi hobbija, csak sulizik, meg hazajárkál a koliból. Szal annyira nem sok mindent lehet vele közösen csinálni. Szóval annyira nem érzem őt a "társamnak". Az ok amiért mégis vele vagyok, az, hogy végre érzem valaki szeretetét ami nagyon jól esik és a szex is relatív jó (jobb mint a f4szverés...). De szerintem ez kevés egy normális kapcsolathoz. Ezeket mondtam neki is, meg látta, hogy annyira nem vagyok boldog. Ezért nagyon szomorú is volt meg ő is sajnálja, hogy ez van.
Sajna nekem elég fos önértékelésem van, nem is tudom mi tetszik neki rajtam, szal nemtom sikerülne összejönni valaki mással.
A kérdés: megéri ezt folytatni? lesz ez jobb szerintetek? vagy fölösleges erőltetni?
ha csak a szex miatt vagy vele,meg azért mert nincs más,az már rég rossz.. ennyi erővel bérelhetnél prostit is.
szerintem szakíts vele,jön majd más ,akivel jobb lesz
de én birnám szeretni, ha legalább lefogyna :(
szarul érzem magam emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!