Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek már bevallotta a legjobb barátja hogy többet érez mint barátság?
Reszegen olelgetett… masnak tűnt fel, nekem nem.
Egyebkent bunkobb volt velem, gondolom próbálta elnyomni magaban a dolgot.
Igen velem is elofordult.. es bevallotta..
de eszre is vettem, mert maskepp viselkedett velem pl: mindig hizelgett(amugy is de na..), mindig dicsert, hogy milyen szep vagyok.. stb
Az után vallotta be hogy szeret, hogy rám mászott és együtt töltöttünk egy éjszakát. Mondtam neki hogy kizárt, hogy összejöjjek vele, mert azt is bevallotta, hogy a menyasszonyával együtt vannak.
Én úgy tudtam, hogy már szakítottak. De ez nem volt igaz.
A hazugság miatt morogtam egy darabig, de végül is barátok maradtunk.
Én már férjhez mentem 2 éve, ő meg falja a csajokat:) továbblépett szerencsére:) a barátságunk pedig erős.
Előtte nem vettem észre semmit. Nem viselkedett másképpen.
27/N
Még régebben történt.
Az akkori legjobb fiúbarátommal nagyon sokat voltunk együtt, de részemről ő inkább olyan volt, mint egy testvér, és azt is hittem. Aztán az első szerelmem szakított velem, és hát mit ne mondjak, kikészültem. Akkor, ott a zokogások közepette, több baráttal együtt, ő is ott volt és vigasztalt, de nem tudom, párszor úgy nézett rám, meg úgy fogta meg a kezem, meg ilyesmi, hogy egyszercsak eszembe jutott, részéről ez talán több, mint barátság. Elmondtam a megérzésem egy barátnőmnek, aki szerint ez butaság, ő biztos nem. El is hittem neki. Kb fél éven keresztül, mikor ilyen megérzésem volt a pasival kapcsolatban, mindig ez jutott eszembe, amit a barátnőm mondott, és hát na, gondoltam, csak barátként akar mellettem állni. Végül kiderült- ő maga is beismerte, többször is (igaz, úgy, mintha múlt időben történt volna, hogy RÉGEN szeretett)-, hogy nekem volt igazam. Nem próbált többet kihozni a dologból, de tény, hogy nem is lett volna értelme. Azután összejött egy csajjal, és azóta kb ha 3szor beszéltünk, akkor jó. A csajjal már szakítottak, meg minden, de nem beszélünk ennek ellenére sem. Még mikor szülinapjára felköszöntöttem, nem is reagált semmit. Lehet, hogy megsértődött, nem tudom, mindenesetre hiányzik a régi barátságunk. De hát, én próbálkoztam fenntartani, csak ugye, mint sok minden más is, ez is két emberen áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!