Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kellek neki vagy sem? 27évesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellek neki vagy sem? 27évesek vagyunk! Nekem van egy 3 éves kisfiam.3 hónapja találkozgatunk, lassú tempóban.

Figyelt kérdés
1 héten átlag 3-4 alkalommal találkozunk. Ha együtt vagyunk kedves,aranyos hozzám, bújós, szóval megkapom a szeretet amire vágyom, de ha azokon a napokon amikor nem találkozunk, nem is keres. Nem hinném, hogy más nő lenne a dologban. A másik, hogy fél az apaságtól. Egyszer szóba jött, hogy vigyáznia kellett egy rokon gyerekre és utána azt mondta fél attól, hogy ő sose lesz alkalmas az apaságra. Nyilván magamra vettem a dolgot. Fiamnak még nem mutattam be, mert nem akarom addig amíg nem tudom mi lesz az egészből. Neki 2 éve nem volt barátnője. Azt mondta én vagyok az első azóta, akit közel engedett magához! Ha vele vagyok minden tökéletes, de valahogy mégsem érzem azt, hogy annyira oda lenne értem. Mit akar vajon tőlem? Nem értem az egészet! Megrohamozni sem akarom még a témával, mert nem akarom elijeszteni. Előző kapcsolatát is megszenvedte és nem akarok erőltetni semmit.
2012. máj. 17. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:

látszik, hogy több vonalon van komplexusa (kapcsolt, gyerek), ne csodálkozz, ha óvatosa közelít, teljesen logikus. valószínűleg nagyon türelmesnek kell lenned vele (de csak ha közben nem túl sok már neked)

amúgy a gyerekvigyázásban mi traumatizálta?

2012. máj. 17. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:
A felelősség! Azt mondta folyamatosan a gyerek nyomában volt futott utána, hogy nehogy pont nála történne valami vele. 20 hónapos babára vigyázott és mondta, hogy 2 percenként új dolgot kellett neki mutatni és minden érdekelte, de hát ugye ennyi idős korban ez teljesen normális.
2012. máj. 17. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy gyerekvigyázás hogyne lenne már trauma, el se vállalnám:D Nekem nincs gyerekem (nem is tervezek, inkább utazok azon a pénzen:)) de egy férfinak ez mindig kínos téma, nagy felelősség, nem könnyű ezzel megbirkózni.
2012. máj. 17. 13:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet van neki valaki más is az életében.

Ami nem biztos, hogy probléma, de illik megbeszélni.

Én is hasonlóképpen voltam, tönkrement házasság alatt volt egy másik kapcsolatom, de én becsülettel elmondat, hogy nem szeretőt keresek, hanem társat az újrakezdéshez.

Mondtam, hogy nem lesz egyszerű, mert 16 év házasságot nem lehet eltörölni, de mellettem állt :)

Ma a feleségem.

38f

2012. máj. 17. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
nyilván a poronttyal van baja, én se jönnék össze gyerekes nővel, megszüli vkinek, én meg neveljen, na neeeeeem
2012. máj. 17. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Én semmiképpen nem fogadnám el azt, hogy már eleve úgy induljak neki egy kapcsolatnak, hogy a párom életében én már legjobb esetben is csak a 3. helyen lehetek fontossági sorrendben (1. a gyerek, 2. a nő...igen, igen, lehet tiltakozni, de egy nő mindig előbbre teszi saját magát).

Örülj neki, hogy egyáltalán hajlandó veled foglalkozni. Jól teszed, ha nem erőlteted, ha elérkezettnek látja az időt, hogy magasabb szintre emelje a kapcsolatotokat, akkor szólni fog.

2012. máj. 17. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:

# 6!

Te még gyerek vagy, hiszen a gyerekekkel akarsz versengeni. Olyan vagy, mint az a gyerek, aki az anyukája új párjára féltékeny.

2012. máj. 17. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem ugranék bele egy ilyen kapcsolatba, hogy más gyerekét nevelgessem.
2012. máj. 17. 20:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki szeret, a fiammal kell elfogadjon, mert ő hozzám tartozik. Szerencsére az érettebb férfiaknál a gyerek nem okoz problémát és ezzel a dologgal tisztában is vannak.
2012. máj. 18. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Van akinek eleve nem is lehet, ő még örülhet is akár.
2012. máj. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!