Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tetszem a kisfiam...

Szerintetek tetszem a kisfiam orvosának?

Figyelt kérdés

1 hónapja hozzá viszem a kisfiamat.Én is voltam még előtte egyszer a rendelésén. Mikor a kisfiamat vittem el elsőnek hozzá, időpontos rendelésére soron kívül behívta, ezt egy hét múlva megismételte,mivel kisfiam csak nem gyógyult. Már a betegektől megkaptam, hogy mennyit adok neki, hogy odaérek és azonnal behív. (nem kap pénzt, meg előtte is 1* láttam) Telefonon is hívhatom bármikor.

Közben azóta heti 1* jártunk be hozzá, a hónap eleje óta heti 2*, mert valamilyen indokkal visszahívott minket. Hol mandulagyulladás miatt kellett visszavinni, nem javult, akkor baktériumtenyésztés miatt, annak 1 hét múlva eredménye és szintén vissza kellett menni. Minden alkalommal feltűnően nézett. Rövidnadrág volt rajtam, de nem fenékvillantós kategória. Hol a combomat nézte, hol a mellemet ( nem hordok kivágott felsőket). Mikor visszanéztem meg mindig végignézett rajtam.

Kedves típus, mert sokan szeretik. Eddig nem mosolygott, de múlt héten mikor meglátott mosolygott, aztán hirtelen komoly lett. Műteni fogja a kisfiamat és sok kérdés volt, ami fontos a műtét előtt, akkor is folyamatosan nézett, mikor aláírtam a műtéti beleegyező papírt, nen adta ide a tollat hanem én vettem ki a kezéből így véletlen hozzáértem. Erre rámnézett és mosolygott. Visszafogott,de valamiért úgy érzem ez nem a kisfiam miatt van. Nem kellene ennyiszer visszajárni a betegsége miatt. Volt több kérdésem a műtéttel kapcsolatban és mondta fogunk még utána találkozni.

A helyzetet nehezíti, hogy előtte más orvoshoz jártunk de váltottunk, mert ő egyáltalán nem betegeként kezelt, ezt persze nem ismerte be. Ez az előző orvos és a fent említett munkatársak. Tehát ismerik egymást.

Szerintetek? Ti mire gondolnátok?

25/N. 40/F

2014. jún. 24. 12:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Egyértelmű
2014. jún. 24. 12:41
 2/20 anonim ***** válasza:
Inkább nem mondok semmit
2014. jún. 24. 12:42
 3/20 A kérdező kommentje:
Utolsó megkérdezhetem miért? Normális kérdést tettem fel!
2014. jún. 24. 12:45
 4/20 anonim ***** válasza:
Hát eléggé elvagy tévedve, mert amiket felsoroltál "felesleges" okok amiért vissza kellett menni, azok valójában fontosak, főleg , h műteni fogják a kisfiadat. Ezek valószínűleg teljes körű kivizsgálások voltak, amit minden betegen műtét előtt el kell végezni és nem pusztán szimpátiából. Nem gondolom, h egy orvos a munkahelyén, ahol betegekkel foglalkozik, ott fog flörtölgetni és a gesztusaival "utalgatni". Ha annyira akarna tőled valamit, akkor már felhívott volna, h munkahelyen kívül találkozzatok és ne betegek között... Ne légy ennyire naív!
2014. jún. 24. 12:45
 5/20 A kérdező kommentje:

Részletezem miért kellett visszamenni.

1. fájt a füle a kisfiamnak, náthás volt, köhögött. Fülkürthurutja volt.

2. 1 hét múlva csak nem gyógyult, mondta vigyem vissza, rtg-re küldte volt egy kis eltérés. Antibiotikumot kapott.

3. Allergiavizsgálat és ő adott volna allergiára gyógyszert, de kiderült nem allergiás a kisfiam,hanem asztmás. Másnapra mandulagyulladása lett, nagyon fájt a füle is. (pünkösd vasárnap előtt volt)

4. Kedden mentünk is hozzá, és felhozta jobb lenne ezt a manduláját is kivenni. De mivel az orrmandulájával az előző műtötte, így mondta, hogy sajnos jobb lenne vele megbeszélni. Az előző mondta, hogy menjünk a mostanihoz, ott úgyis különb bánásmódban részesülünk.

5. Alkalommal hogy bementünk mondta az orvos hogy ad időpontot műtétre, de végül azt mondta pulmonológus véleménye kelk az altatásos műtét miatt. Közben levette a torokváladékot kisfiamtól, mert azóta is beteg.

6. Meg van a pulmonológustól a szakvélemény, hogy műthető. Itt volt mosolygós, pedig előtte nem mosolygott, de akkor is feltűnően nézett.

Most ott tartunk augusztusban veszi ki a manduláját kisfiamnak.

Ezek közül sok alkalomra nem lett volna szükség, mert telefonon is el tudja mondani a torokváladéktenyésztés eredményét.

Kívülállók véleményére vagyok kíváncsi. Én gondolom ezt túl, vagy más is így látja.

2014. jún. 24. 13:00
 6/20 anonim ***** válasza:
Fuuu :D De hát minden egyes esetnél vagy nem lett jó az eredmény és kiírt valamit, vagy műtét előtt biztonság kedvéért elküldött titeket más szakemberhez, h biztosra menjen. Ebben nem értem, h mi a fura:) Akkor lenne szerintem furcsa, ha nem lenne a fiadnak semmi baja már és úgy hívogatna titeket vissza, viszont ez amit most csinál az kötelessége! :) Lehet én látok rosszul, de ez teljesen normális és mondom.. Szerintem ha akarni fog tőled valamit, akkor felhív téged, h munkahelyen kívül találkozzatok! :)
2014. jún. 24. 13:07
 7/20 anonim ***** válasza:
A férjem orvos, megmutattam neki a kérdést, ő azt mondta, hogy ez nem jelent semmit. Szerintem is csak a kötelességét teljesíti. Ha akar valamit, azt nem így fogja jelezni :)
2014. jún. 24. 14:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Azért nem akartam semmit mondani, emrt 25 évesen egy 40-es pasival szeretnél dugni, mondd ki őszintén aki csak azért tetszik ennyire ráadásul mert orvos, ne mondd, hogy ha pl. ugyanennyit kereső raktáros lenne pl. akkor érdekelne téged ez az ember ennyi idősen :D
2014. jún. 24. 16:52
 9/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem érdekel a pénze, mérnök vagyok.
2014. jún. 24. 17:04
 10/20 A kérdező kommentje:
Akkor miért nézeget ennyire feltűnően?Kötelessége? :)
2014. jún. 24. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!