Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tanácstalan vagyok! Szerintete...

Tanácstalan vagyok! Szerintetek járjak vele? 17/L

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon összeakar velem jönni. Már többször találkoztunk, voltam pl. bulizni vele, a barátnőmmel meg a barátnőm pasijával, meg hasonlók így négyesbe.:) Ő egyébként a barátnőm közeli ismerőse és sokat szoknak találkozni, így sok infót tudok róla a barátnőm által is. Szimpatikusnak tűnik és a barátnőm azt mondja, hogy ő már elég rég ismeri és nem olyan, aki csak kihasználna. Nekem igazi kapcsolatom még nem is volt, de akikkel eddig randiztam, találkozgattam azok mind komolytalan kisgyerekek voltak, akik azt se tudták mit akarnak. Szóval, sok minden van, ami mellette szól, de van ami viszont ellene. Igazából 9 év különbség van köztünk, ami szerintem azért kicsit sok, a másik meg, hogy a kisebbséghez tartozik. Ismerek rendes, tisztességes cigányokat (ritka, de van), ilyen barátnőm is van, de ő a pasim lenne, ami azért több egy szimpla ismerősnél.

A barátnőm amúgy azt mondja, hogy nagyon elhatározta, hogy megszerez, mert már visszautasított más lányt, aki viszont járni akart vele, meg ilyenek.

2014. jún. 23. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy randiba nem halsz bele, ha túl nyomulós, akkor meg lerázod.
2014. jún. 23. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
ne :O
2014. jún. 23. 21:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Lényegében már randiztam vele.:) Amolyan dupla randi volt a barátnőmékkel.
2014. jún. 23. 21:54
 4/7 -=Koldus=- ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy NE. Ő csak maradjon a "fajtájánál"
2014. jún. 23. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Èn ùgy vettem le az írásodból,hogy Te megpróbálndád es szamodra szimpatikus. Az, hogy van benned bizonytalansag az normalis. Nem az szamìt,hogy milyen q bõrszine es h hova tartozik...hanem az ahogy a dolgokhoz hozzà àll es,hogy becsul es tisztel! A kor pedig ne zavarjon , nem 12eves vagy. :)
2014. jún. 23. 21:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy, ami a legjobban ”ösztönöz”, hogy próbáljam meg vele, az nem is benne van, hanem bennem. Úgy értem, hogy én általában eleinte elég zárkózott vagyok az emberekkel, és az eddigi fiúkkal, akikkel találkozgattam, úgy éreztem, hogy nekik nem is tudnék úgy igazán megnyílni (nem félre érteni :D), de vele valahogy más. Vele közvetlenebb vagyok már most is.:)
2014. jún. 23. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha soha de soha ne álljon össze egy magyar egy c...al SOHA ennél rosszabb nincs is
2014. jún. 23. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!