Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy csak...

Miért van az, hogy csak nagyon kevés lány tud megfogni érzelmileg?

Figyelt kérdés
Sok lánnyal volt már dolgom, szépekkel és intelligensekkel, de érzelmileg csak nagyon kevés iránt éreztem többet, majdhogynem szerelmet. Körülbelül talán évente, 2 évente van egy ilyen lány akitől komolyabbat szeretnék mint csak a szex. Ennyire válogatós lennék? F/24
2014. jún. 22. 12:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Évente vagy kétévente? És ezt ritkának nevezed? Ez nemhovy nem ritka, hanem gyakori. Engem jó ha 10 évben egyszer valaki megfog... és az ismerőseimet is.
2014. jún. 22. 14:27
 32/32 anonim ***** válasza:
#31: Amúgy engem is elég ritkán fog meg valaki. 2004-ben és 2012-ben voltam szerelmes. Egyik sem jött össze, de nem adom fel. Pár hónapig pánikolok ezen, aztán elmúlik. A statisztikám szerint 2020-ig még ráérek. :)
2014. jún. 22. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!