Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy csak...

Miért van az, hogy csak nagyon kevés lány tud megfogni érzelmileg?

Figyelt kérdés
Sok lánnyal volt már dolgom, szépekkel és intelligensekkel, de érzelmileg csak nagyon kevés iránt éreztem többet, majdhogynem szerelmet. Körülbelül talán évente, 2 évente van egy ilyen lány akitől komolyabbat szeretnék mint csak a szex. Ennyire válogatós lennék? F/24
2014. jún. 22. 12:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
:D Jól van, bogaram, csinálj magadból még nagyobb bohócot...
2014. jún. 22. 13:38
 22/32 anonim ***** válasza:
59%
Én nem is igénylem, hogy holmi pasik szeressenek, pláne, hogy tudom, hogy mind egyforma. Van értelmesebb elfoglaltságom is, mint cselédkedni valamelyiknek, vagy éppen sz**pni a mikrokukit. Egy pasi nem nyújt szellemi kielégülést, nem hogy testit, a legtöbbnek fogalma sincs róla hogy kell kielégíteni egy nőt. Pótolhatóak. Beszélgetni nem lehet velük, mert buták.
2014. jún. 22. 13:38
 23/32 anonim ***** válasza:
Miért csinálnék? Előbb magyarázd meg miféle találkozóról beszélsz, mert tegnap én ugyan senkivel sem beszéltem meg. Pasi vagy? Pasikkal meg végkép nem szoktam találkozni, mert agyatlanok. Nem szórakoztatóak.
2014. jún. 22. 13:39
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Felhasználót hol lehet tiltani? Erre a retekre én nem vagyok kíváncsi.
2014. jún. 22. 13:41
 25/32 anonim ***** válasza:
47%
Akkor miért vergődsz még mindig itt? Ebből is látszik, hogy ostoba vagy, mint a többi pasi. Nem is vártam mást. Ciao mikrokuki ;*
2014. jún. 22. 13:44
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Forrósodik a talaj, tündérke? Gyorsan lelépünk? :D Akasztani való ráncos bocskor!
2014. jún. 22. 13:47
 27/32 anonim ***** válasza:
48%
# 22: Kicsilány, nagyon butácska vagy, ha így látod! :) Ha nem találsz értelmes pasit, akkor nagyon rosszul csinálod, mert azért akad bőven olyan, akivel értelmesen el lehet beszélgetni, és nagyon figyelmes az ágyban. Nekem eddigi életemben több ilyen partnerem volt, sőt, az utóbbi években csak ilyen partnerem volt, mert van ön- és emberismeretem, tudok szelektálni. Ha neked nem volt ilyen pasihoz szerencséd, az nem azt jelenti, hogy nincs. Akkor én miért vonzom be őket, ha nem léteznek, hmm?
2014. jún. 22. 13:48
 28/32 A kérdező kommentje:
Megkérlek titeket, hogy a veszekedéseteket privátban folytassátok. Ennek már semmi köze a kérdésemhez. Köszönöm!
2014. jún. 22. 13:48
 29/32 A kérdező kommentje:
27-es, ő szerintem valami robot lehet, nem képes érezni. Fogalma sincs szerintem hogy milyen fiúval lenni, mert nem lehetett neki még barátja, vagy nem került még közelebb egy férfihoz sem az életben.
2014. jún. 22. 13:50
 30/32 anonim ***** válasza:
# 29: Valahogy úgy, igen. De ez válasz a kérdésedre is, hogy miért nem tudsz minden nőbe beleszeretni! ;)
2014. jún. 22. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!