Miért van az, hogy csak nagyon kevés lány tud megfogni érzelmileg?
Figyelt kérdés
Sok lánnyal volt már dolgom, szépekkel és intelligensekkel, de érzelmileg csak nagyon kevés iránt éreztem többet, majdhogynem szerelmet. Körülbelül talán évente, 2 évente van egy ilyen lány akitől komolyabbat szeretnék mint csak a szex. Ennyire válogatós lennék? F/242014. jún. 22. 12:55
11/32 anonim válasza:
"# 6: Pontosan. Az ilyen érzelmi sérült nőket lehet rendesen kihasználni, gyakorlatilag ő maga kínálja fel, hogy használják ki. Ördögi kör...."
Én nem bántásból írtam neki, csak tuti, hogy így lesz! Biztos, hogy jönnek majd egy csomóan Don Huánoskodni!
Azért egy-két normális akad elvétve, de azt megtalálni tű a szénában!
12/32 A kérdező kommentje:
1-es, közölni szoktam velük a szándékaimat, tisztázom velük a legelső találkozáskor.
4-es, neked még nagyon sokat kell tanulnod az érzelmekről, de hogyha felnősz akkor talán tapasztaltabb leszel e téren.
2014. jún. 22. 13:24
13/32 anonim válasza:
Engem aztán senki soha nem használt ki és nem is fog, pontosan ezért, mert látom, tudom hogy működnek a pasik. Mindegyik ugyan úgy. Mindegyik egyforma, nincsenek kivételek.
14/32 anonim válasza:
Mi van, 64%-os? Voltál tegnap a Margit hídnál? Vagy inadba szállt a bátorságod? Nagypofájú senki!
15/32 A kérdező kommentje:
13-as, te ezek szerint nagyon kevés férfi emberrel találkozhattál, vagy csak rossz társaság vett körül, ahol a kihasználás a férfi nem részéről mindennapos dolog lehetett. Majd idővel rájössz hogy nem minden pasi ugyan olyan.
2014. jún. 22. 13:30
16/32 anonim válasza:
Akkor te vagy az, 64%-os, aki képtelen érzésekre, és nem a pasik. Nem őket kell hibáztatni azért, mert ezt érzik rajtad, és nem állnak szóba veled! :)
17/32 anonim válasza:
# 15: Nem fog rájönni, mert ő vonzza be a viselkedésével. Aki ilyen bizalmatlan, frusztrált, azt tényleg nem lehet szeretni, tehát világéletében azt fogja tapasztalni, hogy belé senki nem szerelmes. Mert nem tudja kiváltani senkiből....
18/32 anonim válasza:
Tegnap ezzel a 64%-os ribivel beszéltünk meg egy talit, és elfelejtette véletlenül. Saját magát égette be, most meg durrog, mint egy hülyegyerek. Képmutató sz#r!
19/32 anonim válasza:
Mi van, 64%-os? Voltál tegnap a Margit hídnál? Vagy inadba szállt a bátorságod? Nagypofájú senki!
-Te ki vagy? És mit kerestem volna tegnap a Margit-hídnál???
20/32 anonim válasza:
Velem aztán biztos nem beszéltél meg semmilyen talit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!