Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy csak...

Miért van az, hogy csak nagyon kevés lány tud megfogni érzelmileg?

Figyelt kérdés
Sok lánnyal volt már dolgom, szépekkel és intelligensekkel, de érzelmileg csak nagyon kevés iránt éreztem többet, majdhogynem szerelmet. Körülbelül talán évente, 2 évente van egy ilyen lány akitől komolyabbat szeretnék mint csak a szex. Ennyire válogatós lennék? F/24
2014. jún. 22. 12:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nem! Nem lehet az ember mindenkibe szerelmes. De azt legalább közölhetnéd a lányokkal előre, hogy mik a szándékaid! Bocsi, de csak jót szeretnék "mulatni" veled, ne várj többet te szerencsétlen, nem szeretlek, nem is foglak soha!
2014. jún. 22. 12:57
 2/32 anonim ***** válasza:
Van ilyen, neked ehhez több kell. Erre nem igazán lehet tanácsot adni, ez van.
2014. jún. 22. 12:57
 3/32 anonim ***** válasza:
ez teljesen normalis.
2014. jún. 22. 13:02
 4/32 anonim ***** válasza:
40%
Mert alapból sincsenek érzéseid, ahogy egyik pasinak sem. Nektek csak egy szép cseléd kell, akit lehet mutogatni a haveroknak, meg lehet szexrabszolgát csinálni belőle. Semmi más. Minden pasi ilyen, kivétel nélkül. te is. Na ezért.
2014. jún. 22. 13:12
 5/32 anonim ***** válasza:
Te működsz jól. Aki mindenkibe szerelmes, az valójában senkibe nem szerelmes, csak magába az érzésbe. Nem a másik személye számít. Természetes, hogy ritka kincs egy olyan ember, aki úgy igazán megfog. A kérdés már csak az, hogy miért nem tudnak ezek tartóssá válni?
2014. jún. 22. 13:14
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Na utolsó neked majd mindjárt jönnek az üzenetek "én nem vagyok ilyen címmel!" :)

" Gondolom sokat csalódtál, én nem vagyok ilyen. Nincsen kedved megismerkedni!" :)

A tipikus sablon szöveg!

2014. jún. 22. 13:15
 7/32 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti!
2014. jún. 22. 13:16
 8/32 anonim ***** válasza:
81%
Már pedig így van, tényleg mindegyik ilyen, nincs kivétel.
2014. jún. 22. 13:17
 9/32 anonim ***** válasza:
46%
# 4: Te nagyon a saját frusztrációid alapján értelmezed a kérdést. A kérdező azt írta, hogy képes szerelemre, csak nem akárkivel! Gyanítom, hogy valaki nem szeretett beléd, akitől elvártad volna, ezért most az összes férfit hibáztatod. Az érzéseket nem lehet erőltetni, elvárni! Legyél olyan személyiség, akibe bele lehet szeretni! :)
2014. jún. 22. 13:17
 10/32 anonim ***** válasza:
# 6: Pontosan. Az ilyen érzelmi sérült nőket lehet rendesen kihasználni, gyakorlatilag ő maga kínálja fel, hogy használják ki. Ördögi kör....
2014. jún. 22. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!